Zulüm 1938'de son buldu

Konu sahibi son olarak 663 gün önce görüldü
beni alt ettin artık ben de koyu bir dinciyim. çok teşekkür ederim doğru yolu bulmamı sağladın.

yaşasın islam, devrim ve ahmet kaya. :)

bu ironiyi sadece ben fark ettim ve doğru yolu buldum sanıyordum meğersem sende bulmuşsun,bunu daha çok insana yaymalı sezen... Devrimci,islamcı,Ahmet Kaya'cı ruhunu...

Her 10 Kasım 29 Ekim de aynı manzara.
Cumhuriyete , Atatürk'e saldır sonrada döt korkusundan polisi dik oraya , tepki koymaya gelen Millet ile polisi bir birine düşür.

Yer: An itibariyle "Ak it " gazetesinin önü.

1938'de son buldu diyorlar kaç yıldır hala kuyruk acıları geçmedi. Zamanında Atam nasıl koyduysa bunlara artık.

En iyi yorum olmuş.

Atatürk'ün kurduğu cumhuriyette yaşamak istemiyorsanız bu zulme katlanmak istemiyorsanız ülkeyi terkedebilirsiniz.Ve cumhuriyet içinde yaşarken bu başlığı bile atma hakkına sahipseniz bilin ki büyük zulümlerden kurtulmuşsunuz. Yoksa esaretin prangaları ile savaşacaktınız.

Acaba bu gazete de bu başlığı atanlar ergenekondan içeri alındı mı ? yoksa sahte Atatürkçüler görmezden mi geldi bu haberi. Sonuçta onlara bir hakaret yoksa sorunda yoktur onlar için.

İT'ler iyice coştu yok mu lan bu ülkenin şerefli bir savcısı olaya niye el atmıyor bunlar, muhalefet partileri nerde?

QWnOWZ.png

[YOUTUBE]9tAkyqXZh7I[/YOUTUBE]

ifade özgürlüğü diye ben zulüm 610'da hira'da başladı diyor muyum ? insanda biraz edep olur namussuzlar. nerde şu doğuş'un küfür linki paylaşicam :d

adam harbi mal ya ifade özgürlüğü falan filan diyor sonra putlara tapmıyoruz diye milleti dışlıyor. haysiyetsiz madem ifade özgürlüğü isteyen istediğine inanır, yüceltir size hesap mı verecekler bunun için ? adana'daki rakı içenin de kutsalı rakıdır belki ona inanıyodur size ne ulan ne istediniz garibanın rakısından :d

Düşünce özgürlüğü kalkanı altında cesurca bir söylem
Fakat saygı ve değerlere bağlılık açısından ahlaksızca
Genel itibariyle de bu üslupta Yayınları ağırlıkta
Dini inancını sahih sekilde yasayan samimi insanların bunlarla aynı kefeye koyulmaması lazım
o zaman inanmayan biri de bunu yazan adamlara çıksa dese ki; o zaman zulüm de 1400 yıl önce başlamıştı
Ne diyecekler?

ya bu 28 subat darbecilerine cok kızıyom ben ha. soyle sallandırmadılar ki hepsini yeniden filizlenip iyice oc olmuslar. neyse yapacak bişi yok. bir gün devran döndüğünde şu modda olacaım:

"yansin bu i*neler,
su veren itfaiyenin hortumunu ***eyim"

(eheh dönmücek demeyin burası türkiye menderesler özallar gitti siz mi gitmiceniz.)
edit: yıldız koydum cünkü ben cok terbiyeli bi insanım.

İslama istedikleri gibi hakaret eden insanlar yobaz diyenler dini kullanıyorsunuz diyenler istediği gibi İslama kin ve nefret kusarken ifade özgürlüğü konu Atatürk olunca böyle aşağılamalar çok adaletlisiniz çok :)

sizin gibi düşünmeyenlere koyun dersiniz hakaret edersiniz İT dersiniz ama size dokununca hümanist kesiliyor herkes vay adaletine yandığımın Memleketi ...

Sezen bunlar göre Humluların bile çantalarından nutuk çıkar inanır bir çok arkadaş :D ee tarihi 1923 ten bu yana sananalr çok Hunu falan nerden bilecekler:D

bu adam neden böyle coşmuş ?

Tam bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla çocuk yetiştirme yurdunda küçük çocuklara işkence felan yapılmış. Doğuş ta çocuk yetiştirme yurdundan yetiştiği,büyüdğü için coşmuş biraz . Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar. Ben böyle bliyorum :)

Tam lmiyorum ama duyduğum kadarıyla çocuk yetiştirme yurdunda küçük çocuklara işkence felan yapılmış. Doğuş ta çocuk yetiştirme yurdundan yetiştiği,büyüdğü için coşmuş biraz . Yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar. Ben böyle bliyorum :)

adam haklı o zaman
küfürleri onaylamasam da adamın canına tak ettmiş belli ki
ve çoğununda hakettiğin düşünüyorum

Su konuya dinciyle dindar ayrimini yapamayanlar bile isteye yazmislar oyle
Sezen bana kiril istemem ama serdar ortac yaptigi saygisizliga yeni bir saygisizlik eklemistir. Oyle bi adamin sozune itibar edilir mi. Cok uzerine gelindi pisman oldugundan degil ha .
Gecenlerde o ses Turkiye 'de. Ahmet abinin sarkisi ciktiginda ebru gundes bilmedi sarkiyi bi defa daha soylendi o gun anladi o yuzundeki buruk ama ifadesiz ifadeden onunda pisman olmadigini gormemek mumkun degildi

Mesele ne biliyor musun ? Bana da ideoloji karmasasi yasiyorsun denildi.
Fakat kimin ne yasayip belli goruslere sahip oldugu aslinda yoruma acik degildir
Seni gorusunden dolayi yargilamiyorum.
Lakin bu insan azmanlari ayni saygisizligi
Ahmet abimede yapar sevmezler
Atamada yaparlar sevmezler
Benim nezdimde saygisizligin dik alasidir onlarin yaptiklari.
Dinci derken ben cikarci demek istedim
Asla dindarlara laf etmedim
Ben ateist miyim edeyim..
Dilersen bu konulari uzun uzun konusuruz ozelde :)
Operim kalbinden

...

Geri