Zulüm 1938'de son buldu

Konu sahibi son olarak 664 gün önce görüldü

bakıldığında karl marx'ın bile yaşamında ahmet kaya'nın yeri mevcuttur. hatta bir sözünde "neden mtv müzik ödülleri ahmet kaya'yı es geçiyor" diyerek bu konuya atıfta bulunmuşluğu vardır. bütün devrimcilere burdan selam olsun, nur içinde yatsınlar.

kim diyo lan almanci hollandaciyim
Ben Amerikada buyudum yasadim Okudum

ama Topraklarinida hic unutmiyan Aslanlar gibi bir bireyim

Bak sen... Serdar Ortacda kopek gibi kalkti dediki yillar once bir kūrtce klip yapmak isteyen Ahmet Kaya icin kalkti Yoook bilmem bu ulke bizim kimseye vermeyiz biz Ataturkcuyuz felann

Sonra Ayni Serdar Ortac nededi?? Ataturku peygamber gibi goruyofum. doldirusa geldim.. Pismanim.

Hem sen lafa atladin iyi oldu.. Ben dedimki Akp yuzde %49u alir..sende dedinki o oyu alsin Soyuncam dedin:))

Soyunma o sana kalsinda Yutacagin altindan kalkamican laflara bidaha sakin kalkisma

sonuc neye cikiyo?? Lafinin bile arkasinda olmiyana ben Adam demem Muhattapda olmamm..
Arpes cumleme Eger ile baslamisim

o zaten herseyi anlatiyo..Eger Muslumansan..

Degilsende degilsin.

Alkış

sezen ne çok konuşuyon türkiye hakkında ya o kadar seviyosan sen gel de biz çıkalım :d

Sen hem adama gram saygı gösterme surekli hakaret et hem de gel kurduğu Cumhuriyet'te gerile gerile yaşa. Bu ne kahpeliktir böyle

Adamlar harbi it çıktı sosyal medya hesaplarından hala savunuyorlar paylaştıkları şeyi. Yok ki bir babayiğit şunların ağzına sıçacak.

Konu ne hala anlamadım. Bu Akitlilerin ölmüş bir insana yaptığı saygısızlıgi desteklemiyorsunuz her halde?

Sezen sözlerimi allah yolunda canını feda etmiş en büyük devrimciyi paylaşarak bitiriyorum. iyi akşamlar.

"mitralyöz"

[YOUTUBE]SX9vOr9tLjU[/YOUTUBE]

tumblr_mmrbg0gCZ21ro96qao1_500.gif

Sizin için zulum bizim için yaşam biçimi.2. şeyh sait isyanını çıkarsanız ya birşeyler deneyeceğiz;)
Çapsız Akit.

Sizin için zulum bizim için yaşam biçimi.2. şeyh sait isyanını çıkarsanız ya birşeyler deneyeceğiz;)
Çapsız Akit.
Bu yorumla Şeyh Saitin ayaklanmasında ne kadar haklı olduğunu anlıyoruz. Kemalist zihniyetin sunduğu kitaplarda yazılanlar gibi ajan,kukla değilmiş. Davası islam olduğu için bildiğimiz gibi karalama maruz kalmıştır.

Ayrıca bir şeyh sait ayaklanması olmasa da Akit tv baya gider vermiş. Birşeyler denesenize.

Geri