Zulüm 1938'de son buldu

Konu sahibi son olarak 663 gün önce görüldü
Arpes eger bir Muslumansan Dine Islama saygin varsa ustaya oyle tepki veremezsin

Müslüman değilim. Nüfusu %99.9 Müslüman olan ülke yalanını da bir tarafa bırakalım isterseniz.

İslam'a saygım var, var olmasına ama ben Müslümanım deyip diğerlerinden kendini üstün tutan, sağa sola zavallısınız yanacaksınız diyenlere de istediğim tepkiyi veririm.

Bu zihniyete zerre saygım yok ve olmayacak da.

Hani bahsettiğin saygıya ne oldu? Saygı demek senden olmayana zavallı demek midir?

Ben burada bir konuda "inanan zavallılardan değilim iyi ki" desem yıkarsınız burayı.

sen o agzina Ahmet Kayayi alma dostum.o sana bir beden buyuk

senin burda (savunmaya çalıştığın) bu dinci çevreler, aynı atatürk'ün ölümüne nasıl sevindikleri gibi ahmet kaya'nın ölümünde de zil takıp oynamışlardı. bilmediğin ise yine burda bizim dediğimiz gibi ahmet kaya'nın da "dinci" adında geçinenlere sarfettiği altına imza atılacak eleştirisel sözleri. ama ben sana suç bulmuyorum türk ve almanya&hollanda kültürü altında yozlazmış kendi benliğini bulamayan insanlar olmanız sizin suçunuz değil.

Bugün Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü. Kelimelere takılıp yorum yapan arkadaşlar Mustafa Kemal Atatürk'e yapılan saygısızlığı neden es geçiyorsunuz ?

Dindar ile dinci ayrımını yapamayan insanla tartışamam üzgünüm.

senin burda (savunmaya çalıştığın) bu dinci çevreler, aynı atatürk'ün ölümüne nasıl sevindikleri gibi ahmet kaya'nın ölümünde de zil takıp oynamışlardı. bilmediğin ise yine burda bizim dediğimiz gibi ahmet kaya'nın da "dinci" adında geçinenlere sarfettiği altına imza atılacak eleştirisel sözleri. ama ben sana suç bulmuyorum türk ve almanya&hollanda kültürü altında yozlazmış kendi benliğini bulamayan insanlar olmanız sizin suçunuz değil.

kim diyo lan almanci hollandaciyim
Ben Amerikada buyudum yasadim Okudum

ama Topraklarinida hic unutmiyan Aslanlar gibi bir bireyim

Bak sen... Serdar Ortacda kopek gibi kalkti dediki yillar once bir kūrtce klip yapmak isteyen Ahmet Kaya icin kalkti Yoook bilmem bu ulke bizim kimseye vermeyiz biz Ataturkcuyuz felann

Sonra Ayni Serdar Ortac nededi?? Ataturku peygamber gibi goruyofum. doldirusa geldim.. Pismanim.

Hem sen lafa atladin iyi oldu.. Ben dedimki Akp yuzde %49u alir..sende dedinki o oyu alsin Soyuncam dedin:))

Soyunma o sana kalsinda Yutacagin altindan kalkamican laflara bidaha sakin kalkisma

sonuc neye cikiyo?? Lafinin bile arkasinda olmiyana ben Adam demem Muhattapda olmamm..
Arpes cumleme Eger ile baslamisim

o zaten herseyi anlatiyo..Eger Muslumansan..

Degilsende degilsin.

kim diyo lan almanci hollandaciyim
Ben Amerikada buyudum yasadim Okudum

ama Topraklarinida hic unutmiyan Aslanlar gibi bir bireyim

Bak sen... Serdar Ortacda kopek gibi yillar once bir kūrtce klip yapmak isteyen Ahmet Kaya icin kalkti Yoook bilmem bu ulke bizim kimseye vermeyiz biz Ataturkcuyuz felann

Sonra Ayni Serdar Ortac nededi?? Ataturku peygamber gibi goruyofum. doldirusa geldim.. Pismanim.

Hem sen lafa atladin iyi oldu.. Ben dedimki Akp yuzde %49u alir..sende dedinki o oyu alsin Soyuncam dedin:))

Soyunma o sana kalsinda Yutacagin altindan kalkamican laflara bidaha sakin kalkisma

sonuc neye cikiyo?? Lafinin bile arkasinda olmiyana ben Adam demem Muhattapda olmamm..
Arpes cumleme Eger ile baslamisim

o zaten herseyi anlatiyo..Eger Muslumansan..

Degilsende degilsin.

galiba ben aptalım ya da senin zeka seviyen o kadar yüksek ki yazdıklarının konuyla alakasını kuramadım ya da anlayamadım. belli ki ince bir ironi yaptın benim zekam yetmedi. saygıyla önünde eğiliyorum. :d

Dinci-Dindar
Atatürkcü-Kemalist

Kelime oyunlari ha :D

Ya ne saçmalıyorsunuz ?

Atasına hakaret ediliyor millet kendini ispatlama derdinde kimsenin şahsı değil burada konu Atamız anlamıyor musunuz ?

Eminim Turkiyem guzel..cunku goruyoruz..Cokda guzel Olscak Insallahhhj

Butun Kalpler Turkiyeye.

biliyor musun che guevara öldükten sonra çantasına bakmışlar. bi de ne çıksın ? ahmet kaya kasedi. tabi allah'ın kübası adamlar ahmet kaya'yı nerden bilsin. ahmet kaya kim falan diyorlar aralarında. teybe koyuyorlar kasedi ve dinliyorlar. o içten sesi duyduktan sonra che'nin bu devrimi nasıl yaptığına anlam verebilmiş oluyorlar artık. dediğin gibi o da giderken asla vedalaşmamış. günün bazı zamanlarında da elmalılı hamdi'nin mealini okurmuş. büyük insandı bence bi fatiha okuyalım arkasından.

Ya ne saçmalıyorsunuz ?

Atasına hakaret ediliyor millet kendini ispatlama derdinde kimsenin şahsı değil burada konu Atamız anlamıyor musunuz ?

malesef yine onlar konuyu Dine getirdi..dinci dindar ha bide en son Devrimcilik Ahmet kaya

felan...bir konuyu zaten saptirmadan konussalar ölurler.

biliyor musun che guevara öldükten sonra çantasına bakmışlar. bi de ne çıksın ? ahmet kaya kasedi. tabi allah'ın kübası adamlar ahmet kaya'yı nerden bilsin. ahmet kaya kim falan diyorlar aralarında. teybe koyuyorlar kasedi ve dinliyorlar. o içten sesi duyduktan sonra che'nin bu devrimi nasıl yaptığına anlam verebilmiş oluyorlar artık. dediğin gibi o da giderken asla vedalaşmamış. günün bazı zamanlarında da elmalılı hamdi'nin mealini okurmuş. büyük insandı bence bi fatiha okuyalım arkasından.

El Fatiha
..

Olsun be Olsunnnnn bu topraklar neleri gormediiiiii neleri yasamadiki

Kimler geldi kimler gecmedikiiiii

Kim Sahip Neye Sahip??? Geldik gorduk Gidecegiz

Ölům... bitti...

neyin kavgasini yapiyorsaniz yapin:)))))

Geri