Zeytin’in Mutfağı...

• Kullanıcı Zeytin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yemek Tarifleri (Arşiv)
Konu sahibi son olarak 72 gün önce görüldü
Ay tesekkur ederim canim senin de eline saglik : )
Aslinda bu tarifleri beyler de rahatlikla yapabilir oldukca pratik. Ama onlar yapmaktan cok yemekle ilgileniyor : )

Teşekkür ederim canım (:
Evet gerçekten çok pratik. Çok bulaşık çıkar diye yapmak istemedi. Benden duymuş olma tabakları kirlenecek bulaşık çıkacak diye cok korkuyor. Kendisi biraz, degil cok üşengeç. Ksjfhd yemek tabaklarını streç filmle sarıp o sekilde kullaniyor. Daha sonra streç filmi çıkarıp cope atıyor, tabağını yerine kaldırıyor.

Son düzenleme:
Zeytin'cim ellerine sağlık enfes görünüyor. dün akşam ben de kedi dili buskevitlisini yaptım. Yapmakla kalmadım tarifini Alper'e de verdim. Özellikle Alper gibi evinde fırın olmayan kişiler için oldukça pratik bir tatlı. akdjhj

Işte kanıtı.

Senin verdigin tarifte toplamda 6+1 bulaşık çıkıyor halı saha maç kadrosu gibi dfgh yapmam ben öyle şeyleri

Teşekkür ederim canım (:
Evet gerçekten çok pratik. Çok bulaşık çıkar diye yapmak istemedi. Benden duymuş olma tabakları kirlenecek bulaşık çıkacak diye cok korkuyor. Kendisi biraz, degil cok üşengeç. Ksjfhd yemek tabaklarını streç filmle sarıp o sekilde kullaniyor. Daha sonra streç filmi çıkarıp cope atıyor, tabağını yerine kaldırıyor.

Tüm üşengeçligimi deşifre etmişin unutmucam bunu sdfsd
Bugun 17 bardak 4 tabak 1de tava yıkadım kloraklıyarak onlardan hiç bahsetmiyorsun! Ayrıca bende bulaşık fobisi var görmeye dayanamıyorum o yüzden kirletmiyorum zdfygu

Eline sağlık hanfendisi, yalnız avuçlar yaşı ele veriyor :) daha gergin tutalım bir daha ki görsel paylaşım da! Çok güzel görünüyor hepsi. Ispanaklı börek sevmem diğerlerine bayılırım.

Eline sağlık hanfendisi, yalnız avuçlar yaşı ele veriyor :) daha gergin tutalım bir daha ki görsel paylaşım da! Çok güzel görünüyor hepsi. Ispanaklı börek sevmem diğerlerine bayılırım.

Tesekkur ederim cocuklugumdan beri mutfaga girerim, temizlik de yaparim elim sudan cikmaz ellerimin oyle olmasi normal tabii. Ayrica yasliyim ben abla diyebilirsin : )

iki kör ve eşek dolma yiyormuş (.) muhtemelen ikisi de sofradan aç kalkardı.

Zeytin hanımcığım ben de yaşlı bir adamım :( ellerim benim de buruşuk ama kalbim pamuksu, kırma lütfen beni. Böreklerin den yemek için sabırsızlanıyorum!

Armerian seninle her yere giderim kardeşim. Bugün mangal yaptık misafir geldi şehir dışından, hep plan yapıyoruz görüşemedik bir türlü bu ara! Zeytin hanımın sayfayı işgal etmeyelim daha fazla, kızacak sanki..

7ZQaHy.jpg

buda benim mutfağım Zeytin bi el atarmısın bulasiklar duruyo

Armerian seninle her yere giderim kardeşim. Bugün mangal yaptık misafir geldi şehir dışından, hep plan yapıyoruz görüşemedik bir türlü bu ara! Zeytin hanımın sayfayı işgal etmeyelim daha fazla, kızacak sanki..

Estagfirullah neden kizayim efendim, her zaman buyrun. Adanaya 4 kez gelmistim hic adana yemeden geri dondum biliyor musunuz... o geldi simdi aklima : )

Geri