ZeyNa

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Övsem mi bilemedim çok şımaracak yaaa
Hadi kız şımar bugün
İnsanın arkasından falan konuşmaz direk yüzüne söyler mert kızdır eli sopalıdır efendidir saygılıdır kime nasıl davranacağını bilir dostlugu güven verir iyiki tanımışım benim bacım gibidir iyiki var seviyorum kendisini de karakterini de...

zeynagülüm :bahar:
uzun zaman sonra bana böyle sıcak hissettiren biri. bazı düşünce ve duygularımızın aynı oluşu tatlı bir şey.
iyi niyetli, düşünceli. olduğundan da güçlü duran, başarılı, her şeyden önce kendine inanan tatlı bi hamfendi :3
sabaha kadar sohbet edebileceğim üyeler arasında yerini aldı, evet.
belki buralarda, belki oralarda bi gün karşılaşırız da belki. bak ağla, ama mutluluktan....
"öyle güzelsin ki, kuş koysunlar yoluna..."
yol önemli, hep mutluluklara çıkmasını dilerim.
Ah Meliskuşumm
Ne güzel şeyler yazmışsın böyle, okurken iyi ki tanımışım dedim bi kez daha.
Bu kadar kısa sürede beni bu kadar net anlayan nadir insanlardansın. Seninle bu kadar benziyor olmamız bu yüzden sanırım..
Sohbetlerimiz, anılarımız çok olsun seninle, ağlayalım ama mutluluktan.. İyi ki varsın :emoji_cherry_blossom: :bahar:

canimin icisiiiiiii<3
tanidigim en cesur insanlardan birisin, tanidigim icin cok sansliyim:*
dostlugun o kadar kiymetli ki, zor anlarimda yanimdaymis gibi hissettiren, mutlu anlarimda benimle mutlu olan, bir seye sinirlendigimde benden daha fazla sinirlenen, cok özel ve cok güzel bi insansin.
iyi ki varsin:bahar:
Sen benim bu hayattaki en büyük şansımsın biliyorsun değil mi :*
Birlikte çok yol yürüdük seninle düşe kalka, bazen de kahkahalarla.. Daha da yürüyecek çok yolumuz var, paylaşacak çok anımız.. Bizim dostluğumuz her zaman farklıydı, hepte farklı ve özel kalacak. Seni çok seviyorum, iyi ki varsın :kalp:

Övsem mi bilemedim çok şımaracak yaaa
Hadi kız şımar bugün
İnsanın arkasından falan konuşmaz direk yüzüne söyler mert kızdır eli sopalıdır efendidir saygılıdır kime nasıl davranacağını bilir dostlugu güven verir iyiki tanımışım benim bacım gibidir iyiki var seviyorum kendisini de karakterini de...
Ah sorma bugün herkes beni bi başka şımarttı. Duygusal bi şey oldum şu an, her sözünüz çok kıymetli.

Bazen abi gibi bazen bi arkadaş gibi her anımda yanımda oldun şu sanalın hayatıma bu kadar güzel insanları katacağına asla inanmazdım.. İyi ki tanımışım seni, iyi ki..

Forumun hamarat 2. Kadını.
Takıldı mı takılıyor.
Kızgın da olsa yardım etmeyi seviyor.

Azimli ve hamarat. Sim’e ortağım fjnfnfj
Kuma geldim. Artık kabul etsin. Hdjfjfb
Becerikli. Bence forumda en evlenilesi kadın. Kaçıranlar derdine yansın… hdhdhhd

Azimli ve hamarat. Sim’e ortağım fjnfnfj
Kuma geldim. Artık kabul etsin. Hdjfjfb
Becerikli. Bence forumda en evlenilesi kadın. Kaçıranlar derdine yansın… hdhdhhd
Bende Melis'e ortağım jfkdjs arada eş değiştirmekte sorun yok fazla sevgiden zarar gelmez, kabulümsün (alnından öptüm burda) jfkjfkds
Kaçıranlar yanar mı, yansa da benim ruhum duyar mı artık bilmem önümüze bakıyoruz artık çiçeğim :*

benim minik kebeleğim….
senelerdir benimle uğraşmak nasıl bir duygu?
kaç sene oldu tam hatırlayamadım ama zaten biz ilk tanıştığımızda da “senelerdir tanışıyoruz sanki yeaaa” demiştik… vallahi öyleydi.
azimli, seyit onbaşım… tuttuğunu koparan, tatlı kadın. teşekkürler arkadaşlığın için. hemen fıtı fıtı koşup “ben bi bok yedim!!!” diye anlattığım insanlardan. varlığın daim olsun..

sepet sepet yumurta
sakın unutma
DUHAN
hsshshshhdhf

benim minik kebeleğim….
senelerdir benimle uğraşmak nasıl bir duygu?
kaç sene oldu tam hatırlayamadım ama zaten biz ilk tanıştığımızda da “senelerdir tanışıyoruz sanki yeaaa” demiştik… vallahi öyleydi.
azimli, seyit onbaşım… tuttuğunu koparan, tatlı kadın. teşekkürler arkadaşlığın için. hemen fıtı fıtı koşup “ben bi bok yedim!!!” diye anlattığım insanlardan. varlığın daim olsun..

sepet sepet yumurta
sakın unutma
DUHAN
hsshshshhdhf
Minik kelebeğim diye söze girip seyit onbaşım diye devam etmek nasıl bi tezatlık ruh hastası övdün mü gömdün müüü jfkdj
Neyse, sana gelirsek senelerdir seninle uğraşmak güzel bi dargın bi barışık yuvarlanıp gidiyoruz işte ama bi ara bunu fiyatlandıralım ücretsiz psikolog muyum ben karşiiim :d
Manide güzelmiş, güldürdün beni slk.jdkdjs
İyi ki varsın <3

Çok tatlı bir insan. Çok seviyorum. Adının yarısı adım…
Fazla zayıflamışsın sanki. Dikkat et. Allah korusun. Çok seviyorum. :*
Tek eksisi Gsli oluşu.

Çok tatlı bir insan. Çok seviyorum. Adının yarısı adım…
Fazla zayıflamışsın sanki. Dikkat et. Allah korusun. Çok seviyorum. :*
Tek eksisi Gsli oluşu.
Seni yerim, bende seni çok seviyorum <3 yarı adaşız ama kalbimiz bir :*
Meraklanma boyum ve kilom şu an dengeli..
Ah ahh Galatasaray'lı bi enişte bulsanda görsek seni :d

Seni yerim, bende seni çok seviyorum <3 yarı adaşız ama kalbimiz bir :*
Meraklanma boyum ve kilom şu an dengeli..
Ah ahh Galatasaray'lı bi enişte bulsanda görsek seni :d
Love son cümle icin geçerli değil. Gslileri Allah bildiği gibi yapsın ya erkosunu jfjdjj

Tüh bee tazminatlarını verip çıkarıyorlarmış işten. Kaçırdık. Hiç öyle etraflıca muhabbet etmedik ama yine de benim minik zorbalamalarımı gülerek karşılayabilecek kadar olgun. Bu da demektir ki empati yeteneği yüksek, karşıdakinin niyetini algılayabiliyor.

Ara ara forumdaki serzenişleri beni eğlendiriyor.

Umarım kendisi artık burçlardan uzak durulması gerektiğini fark etmiştir…

Tüh bee tazminatlarını verip çıkarıyorlarmış işten. Kaçırdık. Hiç öyle etraflıca muhabbet etmedik ama yine de benim minik zorbalamalarımı gülerek karşılayabilecek kadar olgun. Bu da demektir ki empati yeteneği yüksek, karşıdakinin niyetini algılayabiliyor.

Ara ara forumdaki serzenişleri beni eğlendiriyor.

Umarım kendisi artık burçlardan uzak durulması gerektiğini fark etmiştir…
Ay yazmış olmana birazcık sevindirik oldum jfkdjs
HHA ya tazminatıma Duhan göz koydu, bana hobi bahçesi felan satmaya çalışıyor dolandıracak galiba beni, avukat ihtiyacım olabilir her an.. Yardımcı olursun dimi, tşk :d
Ayrıca zorbalamalarınızı seviyorum desem şaşırır mısın ya seninle muhabbetimiz çok yok ama sevdiğim saydığım insanlardan bi tanesi olduğun için alınmıyorum, arsızlaşmış olabilirim bu konuda hfkdj
Burç konusuna gelirseeeek pek bi bilgim yok bi akrep burcunu biliyordum ondan da aldık ağzımızın payını kahrolsun bağzı şeyler...

Kısa zamanda sevdiğim bir kadın...
Duruşu, bazen öfkesi, yerinde cümleleri her zaman ilgimi çekti.
Gerçek biri,cümleleriyle olduğu kişiyi yansıtıyor. Bu gerçekliği seviyorum en çok galiba....
Pendik'in gülü.....

Kısa zamanda sevdiğim bir kadın...
Duruşu, bazen öfkesi, yerinde cümleleri her zaman ilgimi çekti.
Gerçek biri,cümleleriyle olduğu kişiyi yansıtıyor. Bu gerçekliği seviyorum en çok galiba....
Pendik'in gülü.....
Canım Aze, duygularımız karşılıklı :* seninle çok sohbet etmesekte ben de seni çok sevdim. Samimi bulduğum nadir insanlardansın. En kısa zamanda çok daha yakından tanımak istiyorum seni <3

duymak istediklerimi bana söylemediği için engelledim mutluyum…..
Yalancı pislik. Hele beni bi engelle de gtünü ateşe vereyim senin jfkdjdj

bayılıyorum kendisine. hem doğal, hem komik, hem atarlı.hgjfjf. bazen aynı şeyleri düşünürken buluyoruz birbirimizi, sonra gelsin 300 dakikalık ses kayıtları...... soğuk hava koşullarından bir türlü görüşmek kısmet olmadı ama bayram sonrası için sözleştik. bana işsizlik maaşıyla kahve ısmarlama sözü var.flhgh

Geri