ZeyNa

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sinirlidir gözü kararınca saydırır. Bugüne kadar aramızda kötü bir şey olmadı. Gayet yardımsever bir yönetici, samimi, güler yüzlü, hayvansever, iyi biri yani sevdiğim arkadaşımdır. Hayatında başarılar diliyorum, enişte bey ile de mutluluklar diliyorum. @ZeyNa :emoji_cherry_blossom:

Elinde sopa ile gezer daima, burda hanım hanımcık göründüğüne bakmayın sakin;dd
İyidir Zeyna cim, yardımseverdir her zaman.
bu arada enistemiz olduğunu da yeni öğreniyorum ^94
Allah gönlüne göre verir inşallah :bahar:
Seviliyorsunnnnnn

Son düzenleme:
Sessiz kendi halinde , sevimli , bir de sürekli birine sayıyor kesin hakediyordur! çünkü cici bir bayan kendisi:=)
yoSun konu ve düşüncelerin için çok teşekkür ederim <3
Sinirli bi yapıya sahip olduğum için her an, herkese saydırabilme potansiyeli olan bi insanım, güzel yerden yakalamışsın ;$
Sinirlidir gözü kararınca saydırır. Bugüne kadar aramızda kötü bir şey olmadı. Gayet yardımsever bir yönetici, samimi, güler yüzlü, hayvansever, iyi biri yani sevdiğim arkadaşımdır. Hayatında başarılar diliyorum, enişte bey ile de mutluluklar diliyorum. @ZeyNa :emoji_cherry_blossom:
Canııım, ne güzel sözler bunlar :*
Sanırım herkesin dikkatini çeken nokta saydırışım olmuş jfksj güzel sayıyorum ama kabul edin!
Çok teşekkür ederim güzel dilek ve düşüncelerin için.. Bi küçük noktaya değineyim, enişteniz yok artık jdksj
Elinde sopa ile gezer daima, burda hanım hanımcık göründüğüne bakmayın sakin;dd
İyidir Zeyna cim, yardımseverdir her zaman.
bu arada enistemiz olduğunu da yeni öğreniyorum ^94
Allah gönlüne göre verir inşallah :bahar:
Seviliyorsunnnnnn
Kız saçaklı uslu duruyorsunuz da ben mi sopalıyorum sanki jfkdj
Tüh sen öğrenemeden gitti enişte :D tabi ne olur bilinmez, barışma durumu olursa seni haberdar ederim bu sefer üzülme :D
Sende seviliyorsun :bahar:

Pek tanımamakla birlikte kendi kendine takılan, sevimli biri. Adaşmışız da hep olsun. :)

@Zeyna kendisini Sunucu münazarası için bu platforma ben davet etmiştim yanılmıyorsam o dönem yazılım değişikliği olduğundan dolayı pek benimsemedi burayı burada gördüğümde içden içe sevindim desem yeridir. Dostluğu arkadaşlığı on numaradır içinde asla kötülük benimsemez gerek duruşu gerekse olaylara bakış açısı oldukça kalitelidir.
Rejimde olan kızlarımızdan dilerim elbelt sende birgün ajda ablamız gibi star olursun.
mutlu kal her daim

@Zeyna kendisini Sunucu münazarası için bu platforma ben davet etmiştim yanılmıyorsam o dönem yazılım değişikliği olduğundan dolayı pek benimsemedi burayı burada gördüğümde içden içe sevindim desem yeridir. Dostluğu arkadaşlığı on numaradır içinde asla kötülük benimsemez gerek duruşu gerekse olaylara bakış açısı oldukça kalitelidir.
Rejimde olan kızlarımızdan dilerim elbelt sende birgün ajda ablamız gibi star olursun.
mutlu kal her daim
Ay şu yoruma sakin kafayla karşılık vermek istedim. Teşekkür ederim öncelikle düşüncelerin için..
Evet davetin üzerine Buzadam'la birlikte gelmiştik sanırım. Üye olduğumu ben bile unutmuşum bizimkiler yeniden çağırana kadar..
Dostluk konusuna gelince, seninle eskiye dayanan güzel bi dostluğumuz var her ne kadar yıllar yılı görüşmemiş olsakta, seni de yeniden görmek güzel..
Ay bide diyet yok artık, istediğim gibi oldu her şey. Görsen tanıyamazsın jdksjs şimdilerde spor ve sağlıklı beslenmeyle korumak var.
Sende hep mutlu ol her daim. İyi insanlara çıksın yolun :)

Artik yok ve olmayacak gibi gorunuyor.Umarim omurgasi saglam bir sekil de hayatina devam ediyordur.

yeni aktif olduğum zamanlarda konulardaki yazılarından tanıdım nahif gibi duruyordu birebir az etkileşimimiz oldu her hangi bir olumsuzluk yaşamadığım üyelerdendi...

Son düzenleme:
Artik yok ve olmayacak gibi gorunuyor.Umarim omurgasi saglam bir sekil de hayatina devam ediyordur.
Burdan gittiğimde de aynı şekilde devam etti her şey, zamanla kırgınlıklar kızgınlıklar geçti ve geldim. Yokluğumda unutulmamış olmak güzel :)
yeni aktif olduğum zamanlarda konulardaki yazılarından tanıdım nahif gibi duruyordu birebir az etkileşimimiz oldu her hangi bir olumsuzluk yaşamadığım üyelerdendi...
Sende benim hiç sorun yaşamadığım, sevdiğim üyelerden biriydin hala öylesin. Erkek kardeşim bazen deli gibi oyun oynadığında aklıma direkt olarak sen geliyordun :D umarım iyisindir <3
Bi süre gitme kararı almıştım ama geri döndüm :)
Üyeliğini dondurmuş zaten buranın irc platformunda aktif ıyidir zeyna arkadaşlığı dostluğu 10 numaradır yanılmıyorsam 5 sene önceden bilirim o günden bu yana hiç değişmedi
Mutlu kal aysequl
Yorumun için teşekkür ederim, olmadığım bi zamanda arkamdan böyle güzel sözler söylenmesi şu an beni bi tık duygulandırdı..
İyi ki varsın :)

zeynagülüm :bahar:
uzun zaman sonra bana böyle sıcak hissettiren biri. bazı düşünce ve duygularımızın aynı oluşu tatlı bir şey.
iyi niyetli, düşünceli. olduğundan da güçlü duran, başarılı, her şeyden önce kendine inanan tatlı bi hamfendi :3
sabaha kadar sohbet edebileceğim üyeler arasında yerini aldı, evet.
belki buralarda, belki oralarda bi gün karşılaşırız da belki. bak ağla, ama mutluluktan....
"öyle güzelsin ki, kuş koysunlar yoluna..."
yol önemli, hep mutluluklara çıkmasını dilerim.

canimin icisiiiiiii<3
tanidigim en cesur insanlardan birisin, tanidigim icin cok sansliyim:*
dostlugun o kadar kiymetli ki, zor anlarimda yanimdaymis gibi hissettiren, mutlu anlarimda benimle mutlu olan, bir seye sinirlendigimde benden daha fazla sinirlenen, cok özel ve cok güzel bi insansin.
iyi ki varsin:bahar:

Geri