Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir ara yürümekten hiç hoşlanmazdım :\ sonra işler değişmeye başladı. anlamadım ? belkide en büyük etken müzik dinlemek oldu ;) şimdi Mirkelam gibi koşmasam da ciddi anlamda yürümeyi seviyorum
Seni her gecen gün daha çok özlüyorum mis kokulu tontisim..
Acı geçmiyor aksine daha da derinlesip içimi parçalıyor.seni hep sevecegim ve asla unutmayacağım canım babam..Mekanın cennet olsun..
son 100 yılda yapılan en ilginç olay bence 2. dünya savaşıdır. hayatımda o kadar önemli bir yeri vardır ki, ölümsüz olsan da yaşayacağın bedenin hep aynı olması gerçeğini çok iyi kavramama yardımcı olmaktadır. her zaman tekiz, her zaman ......!!!
Zeynep ödemeleri aramayalım çok birşey yok zaten(günlerden çarşamba)
tamam faik bey aramıyorum sık boğaz etmiyorum.
zeynep ödemelere bastıralım,para lazım kimseden ses çıkmıyor(günlerden cuma)
faik bey vadesi gelen ödeme yok o yüzden aramadım fax mail gönderdim bekleyeceğiz.
Nasıl bir ortamda çalışıyorum 4 yıldır kendime şaşırıyorum.
şunu her zaman merak etmişimdir. acaba dünya yok olduğunda başka gezegenlere gideceğiz ya. işte o uyuma kapsüllerinde yaşlanmadan nasıl 90 yıl duracağız ???
A : O bitin fotoğrafı var bizde (15 saniye sonra)
F : Var ama T51 button olanının (0,00000000000000000000000001 saniye sonra)
A: Ortamda ses yok ve göt oldum kafası
bit:delici makinelerin ucunda bulunan elmas kafadır.
Bu aralar havlu yatak ortusu pike tencere tabak almak en buyuk hobimiz oldu.ne kadar zormus butun bunlar.keyifli olmasina keyifli ama zor)
Daha cok isimiz var.Allah maddi manevi yardimcimiz olsun.yarin sakin birgun olsun.şu beyaz esyalarida halledelim.
melodi plak serisi için gelen plakları yazdım excel dosyasına. vaybe dedim bir anda nereden nereye. 1 tane ile başlamıştık yerli basım yabancı plaklara şimdi 600 ü gördük. amacımıza daha da yaklaştık be aşkım. pikabımız her zaman dönecekmiş gibi sonsuzluğa dönsün.
T1 için biraz daha beklememiz gerekiyor öncelikli alacaklarımız var hayatım : )
Plakları satma konusuna gelince sattıktan sonra pişman olup bla bla yapma bana başka bişey istemem .p
Hayatta gülmeyi eğlenmeyi bilmek gerekiyor dimi ? Bir de tartışmak demek illa kafa göz dalmak demek değildir bunu da çevremize öğretmemiz lazım canım benim : )
çok heyecanlı bir gün aslında bugün haziran ayını severim ama mayıs ayını daha çok severim ;) ikizler olmak her zaman ayrıcalıktır. kıskanmayın efendiler !!!
Hava puslu gözlerim her zamanki gibi uykulu ofis fazlasıyla boğucu... Şu hafta bitsin bir an önce..
Bayram gelsin demeyi çok isterdim ama artık bayramlarda benim için pek bir anlam ifade etmeyecek. sadece 3.günü çılgınca ve hunharca gezeceğiz o yüzden mutluyum.Ramazan ayı bu sene daha çabuk geçti sanki ..
Fazlasıyla böyle duygusal moddayım bu havalar beni mahvediyor :/ çabucak akşam olsun yeğenlerimle oynayayım vakit geçireyim. 4.sezona başlasam mı bilemedim.. neyse ben biraz şekerleme yapayım en iyisi.
21.10.2015 tarihinden itibaren her gün her saniye iyi ki hayatımdasın diyorum.
Ömür boyunca diyeceğimi de biliyorum.
En güzel en özel ve en anlamlı günlerim seninle geçiyor sevgili.
Hayatıma kattığın her şey için minnettarım sana.