ZeyMer

Konu sahibi son olarak 3174 gün önce görüldü
Sahi ne diyorduk.
Hayat kısa kuşlar uçuyor :u1::u2::u3::hppy:

Standart iş günü. Ben The 100 3.sezon 3.bölüme devam edeyim.Clarke bakalım yine neleri batıracak.

Burası bizim kişisel sahamız Crescendo :hello:

kaptanın seyir defteri yıl 90 + 2017 :hello::hello:

acaba hiç düşündük mü ? evet halen düşünüyoruz; evet evet evet evet

bir ara yürümekten hiç hoşlanmazdım :\ sonra işler değişmeye başladı. anlamadım ? belkide en büyük etken müzik dinlemek oldu ;) şimdi Mirkelam gibi koşmasam da ciddi anlamda yürümeyi seviyorum

O halde akşam nereye yürüyoruz :D :D para çekmem lazım

hiç unutmam sene 2012 aylardan mart bilemedin nisan :) (60 günü nasıl bilemiyoruz oda ayrı konu)

kendime ait daktiloma sahip olduğum zamandı. bakım yapılması gerekiyordu ama genede kıyamadım aldım. kitap yazmaya karar verdim.

az zaman kaldı. boşuna demedim ??? aylardan hangisi olduğuna

Seni her gecen gün daha çok özlüyorum mis kokulu tontisim..
Acı geçmiyor aksine daha da derinlesip içimi parçalıyor.seni hep sevecegim ve asla unutmayacağım canım babam..Mekanın cennet olsun..

bir zamanlar sabahlama diye bir terim vardı hayatımda. galiba zaman geçtikçe bazı kelimeler bazı hareketler unutuluyor bu hayatda :/

son 100 yılda yapılan en ilginç olay bence 2. dünya savaşıdır. hayatımda o kadar önemli bir yeri vardır ki, ölümsüz olsan da yaşayacağın bedenin hep aynı olması gerçeğini çok iyi kavramama yardımcı olmaktadır. her zaman tekiz, her zaman ......!!!

Zeynep ödemeleri aramayalım çok birşey yok zaten(günlerden çarşamba)
tamam faik bey aramıyorum sık boğaz etmiyorum.
zeynep ödemelere bastıralım,para lazım kimseden ses çıkmıyor(günlerden cuma)
faik bey vadesi gelen ödeme yok o yüzden aramadım fax mail gönderdim bekleyeceğiz.

Nasıl bir ortamda çalışıyorum 4 yıldır kendime şaşırıyorum.

şunu her zaman merak etmişimdir. acaba dünya yok olduğunda başka gezegenlere gideceğiz ya. işte o uyuma kapsüllerinde yaşlanmadan nasıl 90 yıl duracağız ???

A : O bitin fotoğrafı var bizde (15 saniye sonra)
F : Var ama T51 button olanının (0,00000000000000000000000001 saniye sonra)
A: Ortamda ses yok ve göt oldum kafası

bit:delici makinelerin ucunda bulunan elmas kafadır.

Bu aralar havlu yatak ortusu pike tencere tabak almak en buyuk hobimiz oldu.ne kadar zormus butun bunlar.keyifli olmasina keyifli ama zor:))
Daha cok isimiz var.Allah maddi manevi yardimcimiz olsun.yarin sakin birgun olsun.şu beyaz esyalarida halledelim.

melodi plak serisi için gelen plakları yazdım excel dosyasına. vaybe dedim bir anda nereden nereye. 1 tane ile başlamıştık yerli basım yabancı plaklara :) şimdi 600 ü gördük. amacımıza daha da yaklaştık be aşkım. pikabımız her zaman dönecekmiş gibi sonsuzluğa dönsün.

acaba plakları satıp T1 mi alsak :smile: :smile: :smile: :çak:

her anı doğduğun gün gibi mucizeli ve güzel yaşamak istiyorsan, her zaman sabahları enerjin olsun bu hayat da :hello::hello:

son olarak kabul etmediğim yegane kelimeler : tartışmak istemiyorum(hayat bir münazaradır) sıkıldım (her gün İstanbul trafiğini çekmeyen mi var)

T1 için biraz daha beklememiz gerekiyor öncelikli alacaklarımız var hayatım : )
Plakları satma konusuna gelince sattıktan sonra pişman olup bla bla yapma bana başka bişey istemem .p
Hayatta gülmeyi eğlenmeyi bilmek gerekiyor dimi ? Bir de tartışmak demek illa kafa göz dalmak demek değildir bunu da çevremize öğretmemiz lazım canım benim : )

çok heyecanlı bir gün aslında bugün :) haziran ayını severim ama mayıs ayını daha çok severim ;) ikizler olmak her zaman ayrıcalıktır. kıskanmayın efendiler !!!

Hava puslu gözlerim her zamanki gibi uykulu ofis fazlasıyla boğucu... Şu hafta bitsin bir an önce..
Bayram gelsin demeyi çok isterdim ama artık bayramlarda benim için pek bir anlam ifade etmeyecek. sadece 3.günü çılgınca ve hunharca gezeceğiz o yüzden mutluyum.Ramazan ayı bu sene daha çabuk geçti sanki ..
Fazlasıyla böyle duygusal moddayım bu havalar beni mahvediyor :/ çabucak akşam olsun yeğenlerimle oynayayım vakit geçireyim. 4.sezona başlasam mı bilemedim.. neyse ben biraz şekerleme yapayım en iyisi.

2 3 hafta sonra ya paralar cepte olacak yada onunla başka şeyler alınacak :) bekleyip göreceğiz.

tatilde bitti :(

haftaya bir gezi planı yapıyım o zaman. Bilecik Eskişehir ve Kastamonu. seviyorum her sabah başka yerde uyanmayı.

bir karavanım olsun. sende ol yanımda, uyanalım baş başa, bir gün orada bir gün burada

21.10.2015 tarihinden itibaren her gün her saniye iyi ki hayatımdasın diyorum.
Ömür boyunca diyeceğimi de biliyorum.
En güzel en özel ve en anlamlı günlerim seninle geçiyor sevgili.
Hayatıma kattığın her şey için minnettarım sana.

İyi ki
İyi ki
Ve yine iyi ki hayat arkadaşımsın.

Geri