Zengin sevgili arayan kızları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Ben babamdan isterken bile çok çekinirim. Elin oğlunun parasını mı isterim? Allah şaşırtmasın tabii.

Bi kizin para avcisi oldugunu anladigim an uzaklasirim isterse ancelina culi gibi kusursuz olsun o ezikligini anladigim an uzaklasirim fukara kizlari beslemek icin paraciklarimi biriktirmedim ben kimse kbakmasin aç kizlari yanimda dolastirmam

Şükür halim vaktim iyi de bu kız konumunda değilim:emoji_zipper_mouth:

Bu cok agir olmamismi knk

yoo gayet olanı söyledim, bir birey olmak yerine, sevgilim zengin olsun bana baksın faturalarımı ödesin, hesaplarımı ödesin, beni gezdirsin yedirsin içirsin ben de onun ihtiyaçlarını karşılarım düşüncesi, menfaat ilişkisidir, eskortlar da bunu dolandırman direkt meslek olarak yapıyor, bu model kadınlar ise sevgili kisvesi altında yapıyor, eskort daha ucuz zaten asjdşjas.

yoo gayet olanı söyledim, bir birey olmak yerine, sevgilim zengin olsun bana baksın faturalarımı ödesin, hesaplarımı ödesin, beni gezdirsin yedirsin içirsin ben de onun ihtiyaçlarını karşılarım düşüncesi, menfaat ilişkisidir, eskortlar da bunu dolandırman direkt meslek olarak yapıyor, bu model kadınlar ise sevgili kisvesi altında yapıyor, eskort daha ucuz zaten asjdşjas.
Nakavt etmissin resmen nutkum tutuldu.

Biyerde okumustum
Kiz dededen fakirse napsin tabi zengin erkek isticek diye hshsbahsba
Bikmistir sefil hayattan olabilir.

Ama sende fena bozdun para duskunu kizlari bro. S

alan razı veren razıysa geri kalanın bunu değerlendirmeye hakkı yoktur bence.
ayrıca sizin neyi değerlendirip değerledirmediğiniz konusunda da biz de sizi değerlendiremeyiz.

konu bu sebeple açıldığından ben de konuya bakış açımı beyan ettim, isteyen dilediği gibi özel hayatını yaşayabilir kimseyi de alakadar etmez bu.

Geri