Zengin sevgili arayan kızları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2612 gün önce görüldü
Baslik yanlis, anlatilmak istenen konu yanlis kelimelerle donatilmis vs vs
Leyn yuregi zengin olsun gerisi gelirde gider de ,zengin olupda karakteri bozuk olursa ne anladik karakter gelmezde zenginlik gibi.

Fahişelerin samimiyetine; bir tek zengin koca arayanlardan değil, pek çok kadının samimiyetinden daha çok inanırım.
Gerisi de umrumda değil pek.

Her zengin adamin arkasinda akilli bir kadin vardir akilli kadin fakir adamin arkasinda niye dursun asdfmmd

Zenginle para için evlenen ve parası sayesinde güzel hatunla olan gözümde aynı..

Para insanlari ve ruhsuz samimiyetsiz yasantilari diyeyim ben yinede.

Hayat kadını farklı bir şey. Gerçi o da kadın sonuçta.

Hayır bunu öyle göremezsiniz.

Bir kızın ileride ekonomik durmunu düşünerek tercih yapması, genelevi denilen o ahlaksızlık şebekeleri iile kıyaslanamaz.

Benle param için birlikte olan bir kızla işim olmaz zaten ben aşkın peşinde biriyim. :)
Ancak bazı insanlar içinde maddi öncelikler olabilir onu da yadırgamamak lazımdır.

Adam arayın
gerisi hallolur

Bi erkekle bi omur gecirmenin bedelini hangi servet odeyebilir ki asdjgfjls
Asik olamadigi icin mantigini kullanan kadindir belki de .p
Ayrica hayat kadini da kadindir, insandir:hıı:
Tskler .p

Kadınlara dil uzatmasanız keşke.

Ayrıca höst demek istedim.

Başlık çok çirkin lakin bir kadının karşı cinste aradığı ilk kriterin para olması da bir o kadar yanlış. Şahsen bir erkekten bahsedilirken arabası, evi, götürdüğü mekanlar, aldığı hediyeler vb ballandıra ballandıra anlatıldığında o kadına bakış açım hiç de hoş olmuyor.

Hayat kadını daha namuslu

Bir arkadaşım sigarasını içerken şöyle demişti 'şimdi Mügecim benim bir parfümüm bile 400 lira bunu alabilecek bir erkek lazım bana ben böyle büyüdüm yağğni.' Kendi parfümünü git kendin alsana eheh eheheh diyerek tepki ölçmüştüm.
Not: Zengin koca buldu.

Mazotunu yetiremiyorsanız , kadın n'apsın?

Farkı var mı diye sorarak aynı denmiş zaten konu başlığında
Zengin koca bir tercihtir hayat kadınlığı kaderin sillesi

Herkese bir kez vermekle
Bir kişiye her gün vermek
Sevgiyi yani

E var tabi. Hayat kadını dediğin garibanlarin dramatik hayat hikayeleri var. Digerleri fırsatçı

Zengin sevgili arayan erkek ya da hayat erkeği kıvamında erkek yok mu? Elbette var.
Ama tersini düşünmemekle salt kadını etiketlemek daha kolay, ataerkil toplum babında.
Neyin peşinden gittiğiniz cinsiyetten öte karakter meselesi diyelim.

Geri