Zengin sevgili arayan kızları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Evet var
Hayat kadini ruhsuz bir sekilde kocacim der. Cunku onlar gercegi bilir ve hayal görmez
Zengin arayan kiz ise profesyonelce kocacim der. Onlar gercegi ogrenmis ama ilk elden demeyimlememişlerdir. Hayal görmezler fakat hedefleri vardır.

Ama bu hali vakti yerinde eş arayanla karıştırılmamalı.
Eee soru nasıl olanları anlatıyor derseniz;
images - 2021-12-10T100057.926.jpeg

Erkekler hatayı kendinde aramalı bana kalırsa ve bir kadını etkilemek ya da yanında tutabilmek için paraya ihtiyacı varsa, sadece kendini sorgulaması gerekiyor. Bir kadın şayet paranıza geliyorsa ve siz de bunun farkındaysanız, kusura bakmayın da bu erkeğin acizliğidir. Kadın ise bu durumu fırsata çevirendir ki elbette doğru bulmuyor ve bu kadınlara saygı duymuyorum.

Başlık üzücü dogrusu bu dünyada herşey oluyor. Kimileri hakediyor kimileri bile bile lades diyor. Herkesin bir hikayesi var işte

başlık çok ağır abbaw
bu konuyu ben açsam linç edilmiştim ahfdsahsd.

Erkeğin sadece maddi gücünü hedef alan kadınları suçlamak yerine, bir kadının ilgisini; para / lüks sunmadan çekemeyen erkekleri sorgulamak gerekiyor. Yanındaki kadını vitrin kabul edip de para yedirmesi ile övünen bazı erkekler var ki hepsi de aldatılıyor zaten.

Son düzenleme:
Zengin koca/sevgili arayanlar varsa profesör Şeyma Subaşından ders alsın :D

Yani hayat kadınları genelde dürüst ve samimi oluyor.
Diğer tarafı belli bı kefeye koymak zor.

Zengin sevgili aramak kızlara mı mahsus bir şey, e ben de zengin kadın arıyorum açıkçası.
Televizyon açınca hep dolandırılan kadınları görüyoruz nedense :) erkekler bu konuda daha büyük sahtekar, eğer bir yarış yaptırmak gerekirse.
Neyse zengin kızlar için dm kısa bir süre açık.

iyi
daha iyisi
en iyisi
iyi bence yeterli

hayat kadınları her zengin erkeği sevebilir ama ben bir tane seveceğim... yiğidim aslanım nerede şu an acaba?
sorunun aptallığına bakınca ciddiye almamalıyız arkadaşlar...
feriha zengin emir sarrafoğlu'nu sevdi diye abisi tarafından linçlenirken abisinin jigololuk yaptığını unutmadık! yedirmeyiz kadınları!

Erkekler hatayı kendinde aramalı bana kalırsa ve bir kadını etkilemek ya da yanında tutabilmek için paraya ihtiyacı varsa, sadece kendini sorgulaması gerekiyor. Bir kadın şayet paranıza geliyorsa ve siz de bunun farkındaysanız, kusura bakmayın da bu erkeğin acizliğidir. Kadın ise bu durumu fırsata çevirendir ki elbette doğru bulmuyor ve bu kadınlara saygı duymuyorum.
Öz benliğini yitirmişlere laf anlatılmaz zaten anlamazlar .d
para kokusuna gelen kadını anlamayan erkek ya saftır ya amacı başkadır sanırım
körler sağırlar birbirini ağırlarsa ileride olacaklar için ah vah etmemeleri gereken durumdur

açın cüzdanın ağzını az daha sömürsün kurnaz kızlar sizi oh .d

aç kız çok ya dikkat etmek lazım.
ama bu başlık ağır olmuş neden editlemiyorsunuz başlıgı .s

Geri