Zengin sevgili arayan kızları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Para için bedenini satarsan farkın kalmaz. Lakin paralı biri olursada edebinle takılırsan aradaki fark uçurum olur bence.

Hayat kadını para için yapar ve bu parayla hayatını idame ettirir. Zengin sevgili peşinden koşanlar, kopardıklarıyla, kaslı ve sexy erkek tavlarlar. Acıları daha büyük olacaktır...

Aynı şey değil bence yahu benzetme ağır olmuş.

Abi kız olsam ben de para pul kariyer ararım. Evlenmek istediği adamda bu vasıflara bakması doğal ha aşık olur bir çulsuza durum değişir ama mantık dahilinde kızların varlıklı birisini istemesi onları fahişe yapmaz.

Hayat kadını avlanmak, diğeri faka bastırmak.

Baslik agir olmus, niye rahat bir hayat surmeyi istemek hayat kadinligi olsun ki. ?

bu ne bicim benzetme :T: illa zengin olsun demiyoz ama parasi isi olmazsa nasil yasanir ki. babam mi bakicak ona :benmi:

Peki bu durumda kızına , durumu iyi zengin bir koca adayı arayan ve onlarla başgöz etmek isteyen aileler ne oluyor ??

birinde herşey ortada

diğerinde aşk bahane para şahane

Bu konudan basi en cok agriyan insan olarak gercekten olani yazayim biraz uzun olacak lakin okuyun inanin farki fark edeceksiniz.

Simdi bi kizin ne istedigini kavrama yasi 5 yas civariymis iste anne ve babasina bakarak vs vs sosyal statusu aile esrafi ve ozellikle babasinin cizdigi izlenim. Ben gelir duzeyi gayet iyi bir ailenin kiziyim babam ve babamin arkadaslarida ayni sosyal statuye sahip insanlar emin olun babamin arkadaslarinin yarisinin bekar oglu var ise bunun 3te birine ailesi beni istemistir diger 3te 1ide kizi kafalayayim sonra isteyeyim dostluk bozulmasin kafasinda yanasmistir bana :)
Bu bahsettiklerimin heepsi cok saygin ailenin ogullari ve hepsinin geliri baya baya yuksek. Tipleride iyi simdi yalana lüzum yok. Gelelim benim etkiye tepkimelerime bu arkadaslar babalari scma dese icine scacak kadar erkek olup asla ama asla bir kizi omurleri saymazlar. Karim namuslumu namuslu evindemi evinde biz evlimiyiz karim benle evli bende sadece evde evliyim disarda tum hatunlar hala benim kafasindalar. Bunlara bu hakki veren porsche yada mercedes ile ortakoyde iki tura tav olan hemcinslerimdir. Ayrica kendilerine ozguvenleri yok babalarinin ozguvenleri ve babalarinin cuzdanlari ile oturtmaya calistiklari karakterleri mevcuttur. Tabii bunlarin icinde delikanlisi varmidir sanmiyorum varsada haberim yok.
Bende surunmek istemem elbetteki ama babamin evindeki hayati yasicam diye her an boynoz yemeye kapatmalariyla tlfnda tartismaya yada yada o sasali hayatin icinde beni gormeyisine tahammul edemem o noktaya gelirsem gozumu kapar icinden bir tane siyah secerim ama sevgi cok baska birsey hayatimda bir kere gercekten sevildim. Siradan ama yurekli benim icin bir cok seye bas kaldirmis resmen benim.icin savas vermis hatta ve hatta neyse sonuna kadar delikanli olan bi adam tarafindan sevildim zengin degildi ama fakirde degildi luks yasatamazdi ama asla surundurmezdide oyle etiketi kariyeri yoktu ama hic bir kurala yada kuramada bagli degildi hayatimda sadece onun yaninda sekle girmedim. En pahalisindan hediyemide aldi her istedigimde oldu emin olun. Bin yapmadida bir yapti ama adam gibi tam yapti hic bir vaatte bulunmadi ama herseyin en guzelini yasatti. Evlenebilseydik suan cok baska yerlerde olurdum ve en azindan cok ama cok mutlu olurdum bu hayatta en buyuk guc en buyuk servet kadinim deyip sahip cikabilen erkektir sadece tembel olmasin calissin sizi gercekten seven sizi yasatir hicbirseyde gozunuzu birakmaz yarin nolcak korkusu yasatmaz bunlari lutfen dikkate aliniz.

Daha neler yazarimda bu kadarla kalsin :)

Hayat kadınlarının çoğunluğu isteyerek hayat kadını olmuyor,
Aramak ile bu duruma düşürülmek farklı konular;
Fakat bir kadın güce tapar, bu güç zeka, kariyer, fiziksel güç olabileceği gibi maddi güçte olabilir.

Şimdi ne zengini o önemli bir ayrıntı. Gayrimenkul zengini mi? Yoksa galerici mi? Yoksa müteahhit mi? Yoksa yat kat hıı? O ayrıntıyı kaçırmayalım lütfen.

Kadınlar şairleri sever ama müteahhitlerle evlenirler . :S

Abartı olsa da benzer bir şey icra etmiş oluyorlar.
Hayat kadını hayatını , bedenini para karşılığında yüzlerce erkeğe satıyor. Zengin koca arayan kadın ise hayatını ,bedenini 1 kişiye satıyor.

Alakaya maydonoz, bu ne biçim lacivert?
ben de seni seviyorum, yaşasın cumhuriyet!

Geri