Zengin olmanın yolları sizce nedir?

Konu sahibi son olarak 1066 gün önce görüldü
Ticaret kabiliyetiniz yoksa ticaret yapan saglam şirketlerin hisse senedini alıp ortak olacaksınız . Şirket kâr ettikçe sizde kazanacaksınız. Tupras eregli aselsan ford hektas. Onlar çalışacak yorulacak .size kazandıracak .

doğru bir şey yaparak para kazanamazsınız ama yanlış şeyler yapıp yine de para kazananları engelleyebilirsiniz. çok kısa bir süre de olsa.
para kirletir. yola çıkmadan önce bunu bi düşünün...

• Beğen
Tepkiler: 0
BOL BOL YUMURTLAMAK......!!!

Kız olsaydım eskortluk yapardım sürüyle Abaza geziyor etrafta köşeyi dönmemek mümkün değil

He bir de enerjiyi doğru şekilde çalışmaya yönlendirmek, bak onu dememişim :ddd

Ayrıca sen de zaten para çok…
Zenginligimizi yaristirmayalim Serkan istersen.... Biz senede 2 sen senede 15434353 kere tatil yapiyorsun..... Zenginlik olcum seklim tatille benim....

Son düzenleme:
Emeğinle çalışarak da dürüst bir şekilde ticaret yaparak da ultra ekonomi bilgisiyle yatırım araçlarını kullanarak da zengin olmanın imkanı yok.

Katakullilerle, rüşvetle, çökme ile, dolandırıcılıkla, vergi kaçırarak, kara para aklayarak, illegal ticaretlerde bulunarak zengin olabilirsin ancak.

Sınıf kini yükleniyor…

çalışarak zengin olacağını sanan katıksız saflar var aramızda. bir sözün doğruluğu ile inandırıcılığı arasında hiçbir bağlantı yoktur tamam da bunun ne sözü doğru ne de inandırıcılığı.

çok para yedik be, biz bu çağın fiyakalı kaybedenlerindeniz.

Türkiye’de mi? Avrupa’da, Amerika’da mı? Avrupa - Amerika’da çok çalışırsan zengin olursun. Burada çok zengin olman için devlet desteği yeter

Borsa, altın ve coin azar azar alarak yatırım yapan bir işçi memur 60 70yaşında zengin olur. Evi yoksa alır araba alır. O yasta ne yapar hali kalır mi soru işareti

Tüekiye'de en iyi yöntem mütahit olup AKP'den ihale almak, yani iyi bir yalaka AKP'li iş adamı olmak.

Geri