Zengin olmanın yolları sizce nedir?

Konu sahibi son olarak 1069 gün önce görüldü
Fabrikada tarlada kamuda çalışıp hayatta zengin olamazsınız _ maasinizdan azar azar kesip borsaya girerekte çok zengin olamazsınız . A

Her ay 8 tüpraş , 40 ereğli , 20 aselsan, 2 ford ve 1 gram altın al yat . Aşırı yükselince sat . Düşünce geri al kendime tavsiye

muhakkak bir alanda uzmanlaşmış olmak gerekiyor, yaşça küçük emeğini sömürebilecek kardeşte varsa işler kolaylaşıyor. inşaat sektöründe ve tüccarlıkta kısa vadede zenginleşilebilir. akabinde erken yaşta edinilmiş bazı yatırımlar yüksek oranda kârlanıp zengin edebilir. (arsa, coin vb.)
tabi şans faktörü de var ama idda ya da loto'dan bize ne kadar pay düşer bilemeyiz.

evlilik yoluyla zenginleşilmez, babasının aldığı malları aklı başında hiç bir kadın kocasına yedirmez, pasif karakterli olanlarsa zaten babasından korkusuna hamle yapamaz.
ailesinde erkek olmayan kadınlar ancak varlığının yönetimini devreder ki örnekleri mevcut. horozsuz kümese horoz olunabilirse bir ömür rahat edilebilir ama hep kümes etrafında yaşam sürülür.

zengin erkekle evlenen kadınların tasası yok, asırlardır en iyi unicorn örneği. hdkslah

En kısa yolu uyuşturucu bakın şuan 1 gr esrar 100 tl
Ama en güzeli alinteri

Her ay 8 tüpraş , 40 ereğli , 20 aselsan, 2 ford ve 1 gram altın al yat . Aşırı yükselince sat . Düşünce geri al kendime tavsiye
Zengin olmak icin mi?
Zenginlik bir ev bir araba ve bir hisse mi?
Boyle dusunenler konudan ciksin,kasiyo.

Mamiş,popi,dudak büyütme işinde iyi para var.boşuna estetik uzmanı olmadık kahretsin..

3 sene icinde zengin olurum gibi hissediyorum. Ya kendim kazanacagim ya da kazanmis birini bulacagim. 3 ama 3 muhim.

Zengin olmak icin mi?
Zenginlik bir ev bir araba ve bir hisse mi?
Boyle dusunenler konudan ciksin,kasiyo.
Zengin olunca zekat verirsin _ kurban keser dağıtırsin_ aş evine yardım edersin _ itlere kedileri doyurursun _ komsuna akrababa yardım edersin _ sadece köşeye altını yigmassin ..yigmak için zengin olunmaz

Kişinin hayatında yüzdelikleri doğru orantılanmış; şans ve başarı.

Zengin olunca zekat verirsin _ kurban keser dağıtırsin_ aş evine yardım edersin _ itlere kedileri doyurursun _ komsuna akrababa yardım edersin _ sadece köşeye altını yigmassin ..yigmak için zengin olunmaz
Kominiz misin?

Erkekler zengin kadinlarla kadınlar zengin erkeklerle evlensin. Bunu da mı biz söyleyelim?

Geri