Borsa yatırımcısı
Bronz Üye
Battilarbitcoin![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Battilarbitcoin![]()
Zengin olmak icin mi?Her ay 8 tüpraş , 40 ereğli , 20 aselsan, 2 ford ve 1 gram altın al yat . Aşırı yükselince sat . Düşünce geri al kendime tavsiye
Zenginlik artik astronomik bir banka hesabina sahipsen gecerli oluyor Pomak abim.Bu yaştan sonra evi ne yapayım _ 1 milyon eve verilir mı? Ekli dosyayı görüntüle 60026
Zengin olunca zekat verirsin _ kurban keser dağıtırsin_ aş evine yardım edersin _ itlere kedileri doyurursun _ komsuna akrababa yardım edersin _ sadece köşeye altını yigmassin ..yigmak için zengin olunmazZengin olmak icin mi?
Zenginlik bir ev bir araba ve bir hisse mi?
Boyle dusunenler konudan ciksin,kasiyo.
Eroincilik yapmak...
Kominiz misin?Zengin olunca zekat verirsin _ kurban keser dağıtırsin_ aş evine yardım edersin _ itlere kedileri doyurursun _ komsuna akrababa yardım edersin _ sadece köşeye altını yigmassin ..yigmak için zengin olunmaz
İnanmıyorum estetik uzmanımısınız xdMamiş,popi,dudak büyütme işinde iyi para var.boşuna estetik uzmanı olmadık kahretsin..
Kacak içki üretsek para kazanırmiyiz yarmaİnanmıyorum estetik uzmanımısınız xd