Zengin olmanın yolları sizce nedir?

Konu sahibi son olarak 1065 gün önce görüldü
Para kendi kazandığınız paranız ise istedigin kadar zengin ol zevk vermez.
O hissi yaşayabilmek için ya miras kalacak ya da piyango falan.

Bir de kendin çalışmak zorundaysan (sadece işleri takip etmek için bile olsa) asla anlamazsın zenginlikten bişey. Emekli bir Anadolu lumpeni kadar boş olmalı zihnin.

Miras'tan gelen paranın ömrü en fazla bir yıl. Zevk mevk yok, hepsi uçup gidiyor.

Vallahi benim pederde ...... gibi para var ama ben istemiyorum tabi kendim kazanıyorum.

Aile/sulale:
*Toprak sahibi olmak
*Sahip oldugun mali satmamak (ailede nesilden nesile kalmasi ve iyi/dogru bolusulmesi), bu mali verimli kullanabilmek icin planlar yapmak ve bundan bir gelir sahibi olabilmek
*Cevre tarafindan taninmak, bilinmek, baglantilarinin olmasi

Ozellikler:
*Ticari zeka
*Kucuklukten ilgi alanini kesfedip gelistirmek, o konuda egitilmek
*Herzaman elinden bir is gelebileceginden emin olmak. Calismak, bos durmamak (herhangi is olabilir)

Bu devirde teknoloji/bilgisayar isini bilmelisin. Sosyal medya unluleri de var mesela. Youtubers, blogcular, twitch yayincilar etc. Ilgi ceken konsept ve konularla kolaylikla ilerleyebilirsin, ama eglendirici de olmalisin. Hem eglendirmek, hem ogretmek, merak uyandirmak. Insanlar buna bayiliyo. Surekli yenilemelisin kendini ama, yoksa kalici olmazsin. Sevilirsen taninmaya baslarsin ve baska turlu is teklifleri gelmeye baslar

Son düzenleme:

here it comes.. well, darling.. you could marry into it if you choose well. but always have your own finances arranged as a back-up

Ya miras ya şans oyunları, başka türlü çok zor.

Halk olarak hep kolaydan para kazanmanın peşine düşmüşüzdür. Çoğu zaman da aman asıl zenginlik gönül zenginliği diyerek kendimizi avutmuşuzdur ama şu da bir gerçek ki zengin olan insanlarda idare etmek(pintilik) gibi bir alışkanlık var. :)

Sizce zengin olmanın yolları nelerdir ?
zengin olmanin yollari cok basit
kumar soygun sahtekarlik ahlaksiz isler gibi yollardan kolayca zengin olabilir ama neye yarar orasini ben bilmem

lakin esas kalici zengin olmanin yolu ticaret ticaret ticaret
birde miras kalirsa mirasi güzel deyerlendiren insan kalici zengin olabilir

Babam çok varlıklı bir ailenin çocuğuydu ama dedem ölene kadar sonra amcamlar sağ olsun yediler...Babam kendi çabası ve bizimle birlikte çok şey başardı...
Şimdi mi amcamlar dımdızlak sevgisiz.
Bizim birçok seyimiz ayrıca bol bol sevgimiz var♡

@Noah adamın soyu sopu sülalesi zengin, sonradan zengin olunmaz :)))) ya da zengin eş :)))

Birincisi gerçekten istiyor olmanız önemli. Çünkü çoğunuz zenginliğe özeniyor ama aslında onu histeri boyutunda arzulamıyor. Kaybedecekleri fazla olanlar risk almaktan çekinir.

İkincisi bu tutku için ne kadar ileri gidebilirsin. Nelerden vazgeçebilirsin.

Geri