Zengin olmak nedir,nasıl zengin olunur?

• Kullanıcı Alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 2276 gün önce görüldü
nasıl zengin olunur söylerim de sonra içeri atarlar :T:

zengin olmak mı istiyorsun
fakirlikten sıkıldın mı
işte size bulunmaz bir fırsat
zengin 3,5 programını indir
bu linke tıkla ve arkana yaslan

Lisede çok sevdiğim bir hoca ile çay eşliğinde bu konu üzerinden muhabbet kurmuştuk .
Önce gönlü zangin olucak insanın dedi
O gün bu gün sürekli bu cümleyi kullanırım :p
Amaaan gencler, gönlünüz zengin olsun da .. (:

Zenginlik çok paraya sahip olmak nasıl zengin olunur çalışarak zor. Aileden birikim olması lazım alın teri hikaye.

Para parayı çeker bu arada.

At yarisi oynayin.

Misal cankardesler cok iyi attir.

risk alarak, girisimci* olarak, belki hisse senedi, belki de yuksek risk degerli yatirim fonlari. ama bunlar cok zengin edebilecegi gibi, eldeki avuctakileri de sifira indirebilir.bence en güzel yöntem "nasıl zengin olunur" tadında bir kişisel gelişim kitabı yazmak ve bu kitabı, ballandıra ballandıra reklamını yaptıktan sonra satışa sunmaktır.

heLen benim büyük büyük büyük bida büyük dedem çok zenginmis o zamanlar tabi yatlar katlar uuuuff tabi sonra bu kumara içkiye yatiriyo parayı tabi bu cıbır onun yapacağını simdi ben yapıyorum evlatcagazlarim miras kavgası etsin diye her gün çok çalışıyorum de olayı cozdum zengin olamamanin olayini

heLen benim büyük büyük büyük bida büyük dedem çok zenginmis o zamanlar tabi yatlar katlar uuuuff tabi sonra bu kumara içkiye yatiriyo parayı tabi bu cıbır onun yapacağını simdi ben yapıyorum evlatcagazlarim miras kavgası etsin diye her gün çok çalışıyorum de olayı cozdum zengin olamamanin olayini

Senden öğrencek çok şeyim var idolümsün :s3: :p

Geri