Zengin olmak nedir,nasıl zengin olunur?

• Kullanıcı Alin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 2275 gün önce görüldü
Bir insanın zenginliği nedir,zengin olmanın yolu nerelerden,nelerden geçer?

Gönlün zengin olsun. Gerisini boş koy gitsin.

ışıklı ayakkabi giyip, monami pastel poya kullancan.
budur.

Hiç sıkıntı çekmemek.
nasıl olunduğuna dair fikrim yok ama çalışarak olunmuyor onu biliyorum.

aileden kalmadıysa sittim sene çalışsan da olunamayacak şey soysuz, hırsız dolandırıcılık yapmadığın sürece

Geçen yine zengin olmuşum parayla valeyi tokatliyorum sonra yatak dan düştüm yine zengin olmamisim ben zaten zengin olamam ama bi gömü işi var bide öyle deniyim diyorum

Para ile zenginlik olmaz... Gerçi bu devirde her şey para ile yapılıyor...
Zenginlik bir insanın karakteri,karşısındakilere karşı tavırları, terbiyesi ve ahlakıdır.
Para insanın bu gönül zenginliklerini bozar. Uykusunu kaçırır..

Zengin nasıl olunur bilmem de zengin sevgili yapmayın. Resmen ol diyorsunuz her şey oluyor ve bu çok sinir bozucu hale geliyor. :/ Şansınız varsa aileden zenginsinizdir, şu devirde çalışarak zengin olunmaz.

Karnın toksa zenginsindir. Hele bir de yanında sevdiklerin varsa ohhh miss, keyfine diyecek yoktur.

Haa siz şu bi dolu kağıt parçalarından bahsettiyseniz onlara sahip olmanın yolunu bilmiyorum ben , hiç de çabalamadım bugüne kadar.

benim ailem varlıklı şanslıyım

Hesaplarıma göre 4 seneye kadar 2 ev daha alır yada bir arsa alıp ev yaptırırsak emlak zengini oluyoz. Tabii şimdi bana kimse inanmıyor ama ben hesabı kitabı yaptım, ön görülü insanım vesselam. :D

yoo sadecekagıt parçalarından bahsetmedim.Zenginliğin herkesegöre farklı anlamları vardır.ama kagıtparçalarından bahsetmiş olsa idim en kısa yolu zengin kayınbaba olurdu : p

yoo sadecekagıt parçalarından bahsetmedim.Zenginliğin herkesegöre farklı anlamları vardır.ama kagıtparçalarından bahsetmiş olsa idim en kısa yolu zengin kayınbaba olurdu : p

Evet zengin bir kocadan daha önemlidir zengin bir kayınpeder:p

İyi ki zengin değilim.. Çok matah birşey değildir zenginlik.

Ailem benim en büyük zenginliğim iyi ki varlar her zaman arkamdalar.Gözlerim var en büyük zenginliğim iyiyi de kötüyü de görebiliyorum.Ayaklarım üzerinde durmak en büyük zenginliğim kimseye muhtac değilim boyun eğmek zorunda kalmıyorum.

Yüreğin zengin olsun, geçinebiliyorsan fazlası zarar.

Geri