"Zeki" kadın mı daha tehlikelidir yoksa "güzel" kadın mı?

Konu sahibi son olarak 981 gün önce görüldü

"Zeki" kadın mı daha tehlikelidir yoksa "güzel" kadın mı?

• Güzel kadın, çünkü beni güzelliği ile hipnoz edebilir.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Zeki kadın, çünkü zekası ile fark bile ettirmeden, seni çeşmeye sulu götürür, susuz getirir.

Kullanılan: 5 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Anneannem cok tehlikeli.
Dedem evde zekaret halindeyken basinda flas tv acip oradaki
Pavyon avratlarini son ses dinlerdi.
Sonra donup adama "bir gun olsun beni boyle yerlere goturmedin" diye sitem ederdi.
Şimdi duasi kabul oldu saginda, solunda bisuru pavyon var apartmanin icinde bile.

zeki ve güzel kadın bulunmaz hint kumaşı gibi birşey olmalı yahu.s

Bunun zeka ya da güzellikten çok niyetle alakası var.
Her şey iki standart arasında olmuyor.
Tehlikeli tek tür kötü niyetli olan. Kadını da erkeği de, bir de benzerleri ile menfaatleri çakışırsa vicdan aranmaz.

beni güzelliğiyle hipnoz edebilir demiş
durun arada onları da okuyayım

yengec burcu kadinlari tehlikeli.. cunku tatli gorunuyorlar AMA...

Salak olan daha tehlikeli, çünkü her an hata yapabilir ve sizi zor durumda bırakabilir.

Kadını erkeği yok maalesef ve zekayı doğru kullanamayan herkes tehlikeli olabilir ayrıca zeki olmadığı halde kendini zeki sananlar çok daha tehlikelidir çünkü o sahte öz güven ile büyük hatalara sebebiyet verebilirler.

Güzel ve zeki olması yetmez, bu zekayı hangi işlere kullandığı önemlidir ayrıca güzel olmayı avantaj sanıp da dişiliğini erkeklere silah gibi kullanmaya çalışan kadınlar her zaman tehlikelidir.

Konu başlığına göre forumda güvende değiliz..
FBI aramak lazım, hem zeki hem de güzel dolu lan forumda.
Benim can güvenliği ne olacak, sorumlu kim?
İkisi bir arada olanlar var, canlı bomba gibiler..

Masum gözüken kadından daha tehlikelisi yoktur.

Nasil insanlar tanimlayamadiklari ve anlayamadiklari seyi tehlikeli buluyorlarsa bu erkekler de anlayamadiklari kadinlari tehlikeli buluyor. Olm biz niye tehlikeli olalim. Hayret bir sey..

zekiyi ayri kategorize ettigine gore guzel kadinimiz salak oluyor. e neden tehlikeli olsun. hadi salak olmasin sadece guzel olsun, e yine neden tehlikeli olsun. nys

Geri