"Zeki" kadın mı daha tehlikelidir yoksa "güzel" kadın mı?

Konu sahibi son olarak 980 gün önce görüldü

• Güzel kadın, çünkü beni güzelliği ile hipnoz edebilir.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Zeki kadın, çünkü zekası ile fark bile ettirmeden, seni çeşmeye sulu götürür, susuz getirir.

Kullanılan: 5 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Buralarda pek fazla gezinmiyorum ancak senin korkman gereken kadınlar zeki olanlar. Bu sadece bir tavsiye ve lütfen ciddiye al.

hem zekisi hem güzeli ikiside.

Zeki insanlar tehlikeli olabilir, zeki kadınların zeki erkeklerden tek artısı: cinsel oyunlarıyla daha kolay avlanabilmesidir.

Tehlikeli,derken?

En tehlikelisi kaynanam .p
Pff ne diyorum cok ayip ya :mrslkm:
Ama dogru napim:aeg:
Dogru diye hersey soylenmez :T:

Tamam gidiyorum :D

En tehlikelisi ahlaksiz olani

Tehlike derken bir çok şey olabilir ama zeki kadın her anlamda tehlikelidir açık bırakmamak gerek yoksa alt eder seni :D

Peki erkeklerde kıstas ne bu konuda, kadınları güzel ve zeki diye ayırmışsınız.Erkekleri ne diye ayıracaksınız?
Tehlike derken, niye kadınlar ?

Tehlikeli olabilecek kıstaslarınız mevcut değil bence abv.

Mujde ar bir iliskinin tek gecelik olup olmadigini kadin belirler" demis zamaninda.
Tehlike sanirim bu. One night stand diye takilirken bir anda nikah masasinda bulabilirsiniz kendinizi.
Zaten erkekler evlilik teklif etmez teklife hazir hale getirilir. Modern dunyada avci kadinlardir diye geciyor ...
mus mus mus.
Guzel kadin mi zeki kadin mi ? sorusunun cevabi ise erkeklerin ortalama zekalarini libidolarinin kat sayisi ile
carpip sonuca ulasabilirsiniz.
ve evet cevabi dogru vermisler buyuk memeleri olan :)

leb demeden çorumun bütün ilçelerini sayan kadın tehlikelidir.kadın tehlikeli olmalı

Geri