Zayıf görünmek uğruna aç gezen insan

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Pandemide öğrediğim belki tek önemli şey, sıkıldıkça acıkıyor insan. Meşgul olun, canınız sıkılınca yemek ile eğlenmeyin.

aklını kiraya vermiştir, kirası da cefasını karşılamıyordur. spor yapmadan verilen kilo vücutta deri sarkmasına neden olur keza kimse dışı süslü içi sarkık insanı beğenmez. gerçi bu kişiler kendileri için kilo veriyor olabilir..

mağdur edebiyatı her zaman işlemez yerine göre fişeklemek lazım
canım mağdurluğum

Sıvı gıdaya başlayan insan...Nereden biliyorsun diye sormayın ve öyle şeyler yapmayın.

Zayiflayinca sadece yağ yaktığını da düşünüyordur muhtemelen.
Kaliteli, bol yağ yakımlı zayıflık için yemelisin bebeğim ve özellikle evet, o karbonhidrattan.

Tombil tombil memeler adlı olguda olmak varken, sikiniğ kotlara gireceğiz diye, kimse kusura bakmasın ben yeme-içmemden vazgeçemem. Spordur, diyettir, bunlar insana külfettir.

Tartıya çıktığımızda -kilo kaybımız varsa, bir yerde yanlış yapıyoruz demektir.

Bir rivayete göre tartılar, yediğimiz tartları tartarlar, mesela diyelim 63 kilo geldiniz, bu ne ya çocuk kilosu bu, işte demek ki bunca hayatınızda 63 kilo tart yemişsinizdir.
Bilmem katılır mısınız?

Valla kimse için aç gezensem mideme düşkünüm ne varki yediklerim yaramıyor kjkhkh

Normalin üstünde kiloya sahip olan insanlar toplum dayatmasından ziyade sağlık sorunlarını dert ediyor olmalı ve adımlar atmalı. Ayrıca bunu yaşam tarzına getirmiş insanlar bana tuhaf gelmiyor herkes nasıl mutlu ise öyle yani.

Deniz mevsiminde genelde sık rastlanan bir durum ayrıca salata barlarda en kalorisi düşük ürünlerden birer kaşık alıp onu da pişmanlık içinde tüketirler.

Sadece aç gezmenin ve egzersiz yapmanın fedakarlık olduğu düşüncesi yanlış. Alacağın kiloları umursamadan istediğini yiyip içmenin de günün sonunda bir bedeli oluyor.

Yıllarca etrafım tarafından aşırı çok yiyip kilo almadığım için KISKANILDIM, BEDDUALAR YEDİM.

Ne zaman 2 ay sigara bıraktım 7 kilo aldım. ne mi yaptım?
Tabii ki sigaraya geri başladım. Djdhdmdsjshsj

Ciddi sağlık sorunu teşkil etmedikten sonra ye gitsin. Tabii homini yaparsan kabına sığamazsın.dd

Zayıfım çok artım yok hahah.

Her yemek ya da kahvaltı buluşmasında, iştahla yemek yiyenlere vicdan yaptıran insan tipidir.

Aslında bu olgu o kişinin sorunu değil.Etrafındaki insanlardan gördüğü baskı,karşı cinsten gördüğü baskı ve güzellik/yakışıklılık kıstasları yüzünden kendini bu zor duruma sokmaktadır.Artık öylesine normalleştiriliyor ki bu durum,o kişi kendisinden zayıf olan kişinin daha çok ilgi ve dikkat çektiğini görünce;o da o şekil görünmek istiyor istemsizce.Bu da ne yazık ki kendine verdiği değerin,farkındalığın ne kadar dipte olduğunu gösteriyor.

Geri