Zayıf görünmek uğruna aç gezen insan

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Davetlerde çok sık rastladığım bir durum ve nedense o diyetler hiç bitmiyor. Her seferinde masadan aç kalktıkları gibi 'kalori / yağ hesabı' yapmak sureti ile başka insanların da yemek yeme zevkini engellemeye çalışıyorlar oysaki kalori hesabı yapmadan önce, kendi kafalarına göre uyguladıkları diyetin ne kadar sağlıksız olduğunu hesap etseler keşke...

yemek yemeyi cok seviyorum ya istesem de diyet yapamam sanirim-.-
asla yapamayacagim sey ‚ac gezmek‘.. kendine eziyet ediyon madem tamam da beni karistirma yemek zevkimi engellemeye calismaaa
hem ac kalmadan da zayif görünebileceklerini bilseler keske
:liv:

Diyet yapılacaksa diyetisyen kontrolünde yapılmalıdır yoksa metabolizma çalışma hızınızı bozar ve daha sağlıksız şekilde kilo almaya başlarsınız.

@Sim,

Herkes zayıf olmak zorunda da değil ve sağlığı tehdit etmiyorsa incecik görünme çabası eziyetten başka bir şeye yaramıyor.

• Kalp Gözler
Tepkiler: Sim
Bir insan kendisi konunun uzmanıyken, veya İnternet'ten her aradığını bulabilabiliyorken, neden Diyetisyene parasını kaptırsın? İnsan kendin enayi gibi his eder.

boşuna aç kaldığını düşündüğüm insanlar kendileri eğer yeterince hareket yoksa istediğiniz kadar aç kalın bir şey değişmiyor.
hareketli iseniz zaten bir şekilde yediklerinizi tolore ediyorsunuz

Mantıklı görünüyor. Eğer bir kadının bel bölgesi kalınlaşır ve vücudunun kum saati gibi olan görünümünü kaybederse çekiciliği de büyük ölçüde azalır. Bir süre aç gezmesi evde kalıp ömür boyu yalnız gezmesinden iyidir.

Bugun eve kabak aldim, evet kabak…Gecen de yulaf yemek zorunda kaldim. Allah’im ben bugunlere gelecek insan miydim .p Neyse ki kilo vermek yuzunden degil de mecburen saglikli beslenmek zorunda kalmam bunda etkili …

ben zayıf görünmek için aç gezmiyorum, ne yesem şeker yükseliyor :D bende dedim bari yemiyim de riske girmiyim bu seferde düşüyor namert o yüzden az yiyorum akıllıyım nasıl da cözdüm diyabet sorununu :D

Ben yemek yerken çevremi görmem. O derece işime odaklanırım. Bana söylüyorsa boşa konuşuyor.
(Sohbet ederken de yemek yiyemem, aç kalırım.)

İyi çiğnemek ve hızlı yemek yememek gerekiyor çünkü o süre zarfında doyma hissi geldiği için isteseniz de daha fazla yiyemiyorsunuz ancak tabii ki altta yatan bir sağlık sorunu yoksa...

Geri