imported_Kartal
Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fotoğrafta gülenlerin amacı ne ? Niye gülüp poz veriyorlar ?
fotoğrafa dikkatlice baktığımda 'insan' tanımına uymayan mahlukatlar görüyorum.
işin enteresan tarafı fotoğrafta bir de hayvan var, yerde yatan...
hayvan değiller, insan hiç değil, peki tam olarak nedir bunlar?
onsekizbin alemin hangi kümesine dahiller?..
birbirine yaslayan enteresan varlıklar.
Bende onu diyorum işte , domuz eti yemek günah tamam o başka konu. O hayvanların ya da eti yenmesi günah olan hayvanların hepsinin öldürülmesi gerekseydi bugün dünyada inek koyun deve tavuk balık gibi hayvanlar dışında hayvan kalmaması lazımdı değil mi? Birde gülerek poz vermişler garip işte insanoğlu.abla hayvanın eti sadece dinimizce haram. öldürülmesine tepki gösterilmesi normaldir. onu geçtim öldürdükleri için poz veriyorlar. biz bunu yaptık başardık diye...
Bende onu diyorum işte , domuz eti yemek günah tamam o başka konu. O hayvanların ya da eti yenmesi günah olan hayvanların hepsinin öldürülmesi gerekseydi bugün dünyada inek koyun deve tavuk balık gibi hayvanlar dışında hayvan kalmaması lazımdı değil mi? Birde gülerek poz vermişler garip işte insanoğlu.
Ama hayvan kendilerine saldırdı mı bilmiyorum tabi, canlarını kurtarma amaçlı mı eline gelen bişeyi alıp fırlatmışlar bunu bilmiyorum ben. Haberi de izlememiştm
Bende onu diyorum işte , domuz eti yemek günah tamam o başka konu. O hayvanların ya da eti yenmesi günah olan hayvanların hepsinin öldürülmesi gerekseydi bugün dünyada inek koyun deve tavuk balık gibi hayvanlar dışında hayvan kalmaması lazımdı değil mi? Birde gülerek poz vermişler garip işte insanoğlu.
Ama hayvan kendilerine saldırdı mı bilmiyorum tabi, canlarını kurtarma amaçlı mı eline gelen bişeyi alıp fırlatmışlar bunu bilmiyorum ben. Haberi de izlememiştm