zavallı hayvana yapılan işkence..

Konu sahibi son olarak 1280 gün önce görüldü

zavallı hayvana yapılan işkence....işte yurdum insanı......sonra derler ama bizi nie avrupa birliğine almıyolaaaar? çünkü VAHŞİ VE EĞİTİMSİZSİN...onun için almıyolar....

şehre domuz inmiş zavallı hayvan aç kalmış ne yapsın .. :haha:kafasını felan taşla ezmişler .

Fotoğrafta gülenlerin amacı ne ? Niye gülüp poz veriyorlar ?

oo domuz öldürmüşler x2 sevap point

Sebebi basit yemek günahsa öldürmek sevaptır.

fotoğrafa dikkatlice baktığımda 'insan' tanımına uymayan mahlukatlar görüyorum.
işin enteresan tarafı fotoğrafta bir de hayvan var, yerde yatan...
hayvan değiller, insan hiç değil, peki tam olarak nedir bunlar?
onsekizbin alemin hangi kümesine dahiller?..
birbirine yaslayan enteresan varlıklar.

Düşünsenize..
Neyse,bunlar düşünemez.

Ben de insanım ve bunlarla aynı sıfatı taşıyorum.
Hayvan olmak hiç aşağılayıcı gelmiyor..

fotoğrafa dikkatlice baktığımda 'insan' tanımına uymayan mahlukatlar görüyorum.
işin enteresan tarafı fotoğrafta bir de hayvan var, yerde yatan...
hayvan değiller, insan hiç değil, peki tam olarak nedir bunlar?
onsekizbin alemin hangi kümesine dahiller?..
birbirine yaslayan enteresan varlıklar.

ne guzel acıklamışsın ne guzel yorumlamışsın ne guzel gostermişssin bizleri..

abla hayvanın eti sadece dinimizce haram. öldürülmesine tepki gösterilmesi normaldir. onu geçtim öldürdükleri için poz veriyorlar. biz bunu yaptık başardık diye...
Bende onu diyorum işte , domuz eti yemek günah tamam o başka konu. O hayvanların ya da eti yenmesi günah olan hayvanların hepsinin öldürülmesi gerekseydi bugün dünyada inek koyun deve tavuk balık gibi hayvanlar dışında hayvan kalmaması lazımdı değil mi? Birde gülerek poz vermişler garip işte insanoğlu.

Ama hayvan kendilerine saldırdı mı bilmiyorum tabi, canlarını kurtarma amaçlı mı eline gelen bişeyi alıp fırlatmışlar bunu bilmiyorum ben. Haberi de izlememiştm

Bende onu diyorum işte , domuz eti yemek günah tamam o başka konu. O hayvanların ya da eti yenmesi günah olan hayvanların hepsinin öldürülmesi gerekseydi bugün dünyada inek koyun deve tavuk balık gibi hayvanlar dışında hayvan kalmaması lazımdı değil mi? Birde gülerek poz vermişler garip işte insanoğlu.

Ama hayvan kendilerine saldırdı mı bilmiyorum tabi, canlarını kurtarma amaçlı mı eline gelen bişeyi alıp fırlatmışlar bunu bilmiyorum ben. Haberi de izlememiştm

hatta onlar helal oldugu halde kurban ediyoruz? kurban ettigimiz hayvanlar helal. cok orantısız olmuş bu insanların yaptıklarına goreee

ablacım izlersen sevınırımmmm

Şehre inen domuzu taşlayan samsun halkı! - YouTube

Hepsini izleyemedim :( Hayvan saldırmamış.Zaten bu hayvanlar ayı yada aslan gibi tehlikeli değillerdir yakalamaları ve görevlilere teslim etmeleri kolaydı. Yazık , üzüldüm

bir can ı öldürmek için o kadar hevesliyiz ki? o kadar mutlu oluyoruz ki.. akılları fikirleri kindar nefret dolu bir insanlık olmuşuz.

Ya hadi bu domuz , diyelim ki insanlar panikledi ( iyimser olalım). Sokakta herhangi bir köpeğe bile taş fırlatıp kovalayan insanlarız biz. Kediyi de öyle. Defol git diyerek taş atan insanlarla aynı havayı soluyoruz hepimiz.Hayvan seke seke yanımızdan gidiyor çoğu zaman.

Ya hadi bu domuz , diyelim ki insanlar panikledi ( iyimser olalım). Sokakta herhangi bir köpeğe bile taş fırlatıp kovalayan insanlarız biz. Kediyi de öyle. Defol git diyerek taş atan insanlarla aynı havayı soluyoruz hepimiz.Hayvan seke seke yanımızdan gidiyor çoğu zaman.

Haberlerde izledim taş sopa ne bulduysa atmışlar hayvanın kaçmaya hali kalmamış yorulup yığılmış kurbanda kaçan öküz gibi kovalamışlar bir bok yaptığını sanıp birde poz vermişler iki ayaklı hayvanlar..

Haberlerde izlemiştim bunu.. Bildiğin vahşet ve belediye araçlarının gelmesini beklemediler bile polis de hiç tepki vermedi. Öldürdükleri de domuz yavruları küçüçükler daha.. Hangisi hayvan acaba?

ağzı var dili yok yazık günah nasıl bir ırkız arkadaş hayvanlara tecavüz ederler zevk için öldürür eziyet ederler.

Geri