Yabani
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
banane republic TR'de bolca var ama bir kaç yerdeZara, Banana Republic, Gap bunlarin hic birinden bir sey bulamayanlardanimDiger iki markayi ise hic duymadim bir bakacagim. Sevdiginiz markalar icin de baska bir konu acalim, oraya yazin bari .p
bir de brunello cucinelli dene10 yıllık mesajı nasıl aklında tutabildin helal sana..artık değiştim sana şimdi gerçek bir parfüm önerisinde bulunacağım.iki sık ölüler bile peşine takılır..
Ekli dosyayı görüntüle 54253
Outlet mali canimBenim pantolonlar niye hep arkadan yırtılıyor..yüzlerce jeans aldım Zara’dan hepsinin sonu böyle bitiyor.ya bende bi sıkıntı var yada Zara’nın ürünlerinde..Ekli dosyayı görüntüle 54255
Takmışsın outlete oradan alınınca kötü mü çıkıyor.oberhausen yakın mı sanaOutlet mali canim
Cok fakir duruyor@Süreyya al bunada 130 Euro verdim replay kendi kendine yırtılıyor,nazara gelmişim farkında değilim..Ekli dosyayı görüntüle 54257
Bunun adı moda olmuş işte sürro sana olursa vereyim çok şık dururCok fakir duruyor
Cok cömertsin.Bunun adı moda olmuş işte sürro sana olursa vereyim çok şık durur