Zara,Bershka,pull and bear..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Üçüde aynı firmanın markaları
Zara diğerlerine göre daha kaliteli ve pahalı bershka,pull and bear hem uygun hemde kalite olarak Zara’nın altında..

zara, pandemi sürecinde türkiye'nin tekstilde ayakta durmasını sağlayan bir firma oldu.
çünkü ülkemiz vietnam ve bangladeş'den sonra en ucuz işçiliği yapıyor.

Zara, idare eder. Dün arkadaşıma alışverişe çıktık , bende bunu aldım laf olsun diye , hiçte tarzım değil ;d

6sxksi6.jpeg

fiyatları euro bazında çevirince muhtemelen yurt dışında yüzüne bakılmayan markalar hepsi. alışveriş yaparken ürün içeriğinin polyester olmamasına dikkat ederim, aradığımı zara'da bulabiliyorum genelde. ama tarz olarak stradivarius'u beğeniyorum.

Ben genelde Koton, Collins, H&M, Defactodan elbise alıyorum.

Defactonun pantolonu ucuz sayılır :)

zara'nın bazı dandirik bez parçalarının fiyatları kalp yaralıyor ama arada güzel şeyleri de olabiliyor. stradivarius ve bershka çok alışveriş yaptığım yerler değil ama aynı tarzda olan pull and bear niyeyse ilgimi çekiyor. ötekilere küçük kızlar giriyor gibi geliyor hep shshd. ah bu kurlar...

Türkiye’deki 3.cü sınıf yabancı markalardan ürün almak enayilik çok pahalı.burada bir günlük çalışmamla tommy,lacoste,hugo boss,replay,diesel 5 çeşit tişört birden alabilirim

Bershka bana aşırı zevksiz gelen bir marka.
Pull&bear alışveriş rekoru kıran bir marka oldu son dönemlerde.stradivarius beğeniyorum. Şu zamana kadar bunlardan aldığım ürün 5 ancadır.
Msj yazamıyorum çok enteresan bir şekilde üçtür sayfa yenilendi. Sinir oldum ya!

Zara, Banana Republic, Gap bunlarin hic birinden bir sey bulamayanlardanim :( Diger iki markayi ise hic duymadim bir bakacagim. Sevdiginiz markalar icin de baska bir konu acalim, oraya yazin bari .p

H&M ve Stradivarius'ı da eklersek kadınların talan ettiği mağazalar diyebiliriz.

Zara’yi seviyorum da anacim bi pantolon 450 lira olmus. Bi kabani 1200 tele olmus. Bunu hak etmiyorsun zara uzgunum. Eski sezonlarinda aldiklarimizla idare edicez.. digerlerinin kumaslari falan biraz uyduruk. Inditex grubunun en kalitelisi massimoda ama iste ona da malum cuzdan yetismez.

Türkiye’deki 3.cü sınıf yabancı markalardan ürün almak enayilik çok pahalı.burada bir günlük çalışmamla tommy,lacoste,hugo boss,replay,diesel 5 çeşit tişört birden alabilirim
Outletden mi

İpekyol ve Twist'te lütfen. :)
İpekyol genelde derli toplu oluyor, o mağaza talan edilmiş gibi görünmüyor :D Twist'i anımsayamadım, alışverişe çıktığım kadınlar tarafından mı tercih edilmiyordu, bizim gezdiğimiz avm'lerde mi yoktu bilemiyorum.
Ama sen öyle diyorsan öyledir :)

Primark Türkiye’de olsaydı millet birbirini yerdi

Geri