zamana bırakmak

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Nadasa birakmakla ayni etkileri gostermez.
Tam aksine. Iliskilerin muhteviyatinda geri donusum yoktur.

Evcil bir hayvanı yabana (yani doğaya) bırakmak ile aynı şeydir.

şimdiye dek birçok şeyi zamana bıraktım. uzak geleceği ilgilendiren konuların kafamı meşgul etmemesi için yaptığım bir şey genelde. "böyle böyle olursa ne yaparım" gibi düşünceleri "olsun da bakarız" diyerek zamana bırakmak suretiyle def ediyorum.
kafası genelde çok dolu olan biriyim, belli dönemlerde sırf bu yüzden uyuyamadığım oluyor gecelerce. bu tip yöntemlerle bir şekilde durumu hafifletebildiğimi düşünüyorum. tavsiye ederim, tşkler :cici:

o zamandan
bu zamana geldik
göbek aynı

ben bırakıyorum da, umursuyor mu bilmiyorum.

[YOUTUBE]ESe6efmwlFk[/YOUTUBE]​

Çok benlik değil bu. Zamana bırakmak benim lügatımda istemiyorumun dışavurumu. Ya olmalı ya olmamalı. Arada kalınmışlık sevmiyorum ben.

Ne zamana bırakacaksın ya neyi bırakacaksın çek çizgiyi gitsin hakettiği o.

Ben yapı olarak çok sakinimdir büyük sorunlar, karışık durumlarda üstüne yatıp düşünmek ertesi gün bir kez daha düşünmek bana iyi gelir. Zamana bırakmak öfkeyle karar vermeyi veya duygusal düşünmeyi hata yapmayı azaltıyor.

Aslında ilişkilerde bile gerekli bazen bu. Bıraksın insanlar biraz kafasını dinlesin kararlarını netleştirsin. Arkadaşlıklarımızda , dostluklarımızda insanları sıkıştırmanın anlamı yok pazardan mal mı kaçırıyoruz değil mi.

Bu bir ayrılık değil biraz beni bana bırak özgürlüğü gibi bana göre. Keşke o kadar olgun olabilsek.

Zamana bırakmak her ne demekse, bana insanların duygusal zekalarındaki sorunlarını halı altına süpürmek için kullandıkları devasa bir safsata gibi geliyor.
Yanılma hakkımı saklı tutuyorum.

zamana bırakmak zamanla bırakmak.
bazen ters etkide yaratabilir elbette

ben, bugünün işini yarına bırakmayanlardanım.
bir de yeri gelmişken söyleyim: DELİYE DÖNERİM AMA GERİYE ASLA…. Selamin aleyküm…

B2B52F71-27CC-42CB-849F-05E0035E9690.jpeg

Zaman soğutur, yoğunluğu giderir. Acıyı dindirir öfke ve nefreti törpüler/azaltır. Fakat zamanla artmaz. Zamanın bu yönde müspet sonuç verdiğine tanık olmadım hiç.

Zamana değil ama zamanla bırakmayı daha çok seviyorum.

bu konuyu açtığım dönem ne yaşadığımı hatırladım. canım lari ya. kıyamıyom bazen. bazı konularda çözemediklerinizi, elinden geleni yaptıktan sonra zamana bırakmak iyidir. bir yerde durabilmek ve "amaaan" demekle aynı şey. sakinleşip bi durmak lazım. aşk meşk filan değil, zira o dönem daha önemli dertlerim vardı. su akıyor, yolunu buluyor diyelim.

İş konusunda şu ana dek hep zamana bıraktım ama fark ettim ki kullanılıyorum o halde seni değiştirmenin vakti gelmiştir arkadaş. Ya işini severek yap ya da yolun açık olsun.

Zamana bırakmayın, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş. Şimdikilerin sevgisi de malum ortada, herkese iyi yalanlar dilerim .

Geri