zamana bırakmak

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
zamana bırakmak diye bir şey çıkarmışlar yalan inanmayın.

Biraz çaba biraz sabır ve bir tutam zaman.

Ben de sigarayı zamana bıraktım. Baktım başa çıkamıyorum o beni bırakana kadar devam.

Sağlıklı düşünemediğim ve zihninim çok yoğun olduğu durumlarda, acele karar vermek yerine zamana bırakmayı tercih ederim ve sonuç ne olursa olsun en azından ani karar vermemiş olurum ki bu da içimi rahatlatır. Belli bir konuda benden zaman istenirse elbette buna da saygı duyarım çünkü bazı durumlarda zorlamanın kimseye faydası olmadığı gibi işlerin daha çok karışmasına sebep oluyor.

Üye olduğumdan bu yana birisini zamana değil de direkt zamanla bıraktım :(

İlahi adaletin tecellisi kulundan üstün. Bunu zaman içinde görmek mümkün.

Unutmak için zamana bıraktım, daha çok aşık oldum, daha çok bağlandım. Peki bir sene sonra o evlendiğinde ben zamanı nasıl yöneteceğim?

Unutmak için zamana bıraktım, daha çok aşık oldum, daha çok bağlandım. Peki bir sene sonra o evlendiğinde ben zamanı nasıl yöneteceğim?

Başkasının seçimi ya da iradesine yönelik bir şey yapılamaz ve o kişi yoluna gitmişse söylenecek bir şey yok demektir. Zamana bırakılan her konu, olumlu sonuçlanmayabilir ancak en azından acele ile alınmamış bir karar olur.

Başkasının seçimi ya da iradesine yönelik bir şey yapılamaz ve o kişi yoluna gitmişse söylenecek bir şey yok demektir. Zamana bırakılan her konu, olumlu sonuçlanmayabilir ancak en azından acele ile alınmamış bir karar olur.
En kötüsü zamanı o veriyor bana. Bitmeyelim istiyor. Lakin öyle bi yerdeyim ki ne ona gidebilirim ne de onsuz olabiliyorum. Bir sene sonra biteceğiz, bir sene sonra ailen kız bulursa git evlen dedim. Paramparçayım aslında. Ama bir sene sonra duygularım aynı mı olur, yoksa soğur muyum bilemiyorum. Sanırım bin sene süre verilse de kararım ayrılmak olacaktır. Ama sanırım bin süre geçse de nasıl iyi bir insanı kaybettiğimi unutamayacağım. zaman herşeyin ilacı olmuyor işte.

En kötüsü zamanı o veriyor bana. Bitmeyelim istiyor. Lakin öyle bi yerdeyim ki ne ona gidebilirim ne de onsuz olabiliyorum. Bir sene sonra biteceğiz, bir sene sonra ailen kız bulursa git evlen dedim. Paramparçayım aslında. Ama bir sene sonra duygularım aynı mı olur, yoksa soğur muyum bilemiyorum. Sanırım bin sene süre verilse de kararım ayrılmak olacaktır. Ama sanırım bin süre geçse de nasıl iyi bir insanı kaybettiğimi unutamayacağım. zaman herşeyin ilacı olmuyor işte.

Onun için de kendin için de en iyisi ne ise onu sen bilebilirsin ve tabii ki ortak kararınız önemli ancak bitmesi şart ise uzatmak sadece acıyı artırır. Elbette dışarıdan konuşması kolay, en doğru kararı ikiniz verebilirsiniz.
Zaman her konuda ilaç olmayabilir ancak dediğim gibi kararsız kalınan durumlarda daha sağlıklı düşünme fırsatı tanıyor. Bu geçen zamanı kayıp olarak görmemek gerekli.

Onun için de kendin için de en iyisi ne ise onu sen bilebilirsin ve tabii ki ortak kararınız önemli ancak bitmesi şart ise uzatmak sadece acıyı artırır. Elbette dışarıdan konuşması kolay, en doğru kararı ikiniz verebilirsiniz.
Zaman her konuda ilaç olmayabilir ancak dediğim gibi kararsız kalınan durumlarda daha sağlıklı düşünme fırsatı tanıyor. Bu geçen zamanı kayıp olarak görmemek gerekli.
Geçen zamanı kayıp olarak görmem asla. Lakin zaman iyileştirmek yerine kanatır diye korkuyorum. Böyle yazıyorum ama umarım abisi gelip okumaz yorumlarımı o da giriyordu eskiden foruma :emoji_face_palm:

tamam bitti, ayrılalım diyemeyen özgüveni eksik insanların sığındığı limandır.

ne demişti nazım hikmet,
"Önemli olan zamana bırakmak değil, zamanla bırakmamaktır."

Bir yere kadar gereklidir.
Altın yaldızlı sözlerde yalanlar çoktur, zaman içinde gerçek niyetler ve yüzler ortaya dökülür.
Bir yerden sonra ise zamana bırakmamak gerekir; bir şey bitiyorsa hayırlıdır, bir şey başlıyorsa yeni tecrübedir.
Hayat nasılsa odur denilmez, hayat oldurulur. Kendi seçimleriniz için zaman gerekir.

Geri