Z kuşağı bu Forumu keşfederse

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bence Serçe ablamız çok tatlı derler Sjsjssj
İba seni imha ederler :d
Kamil abiyi naparlar bilmiyorum :)

Onlar insanı anında çözer bu kuşağın insan analiz etme süresi 3 dakika.

Öyle yağlama yalama kankalık arkadaşlık ayağına gelmezler..

Çat- çat- çat dobra kuşak.

Z kuşağı uğramaz buraya , ilgisini çekmez ve bence biz forum tarihinin son dinazorlarıyız : )

Yeğenim Türkiye çok güzel, burada her şey mükemmel, vatan hasreti ile yanıyoruz ama kurulu düzen var ne yapalım diyen gurbetçilere birkaç şey derler.

• Beğen
Tepkiler: ne
Valla buraya gelirlerse, geçmişte gaz kuyruğu v... dedirtmeden benzin istasyonunu o adamın ağzına yüzüne vururlar :D
başka şeylerde yaparlar da neyse hayal gücünüze kalmış :D

Z Kuşağı:
Bence iyi insan ve kötü insan her kuşakta var. Kuşak algıları elbette farklı, ama önemli olan yetişme tarzı.
Algıları daha açık ama yürekleri de doluysa, gelecek için umut besleyebiliyorlarsa, çabanın gücüne de inanmışlarsa, başarma gücünü kendilerinde bulabiliyorlarsa, bilgiye de açıklarsa daha seçici olacaklar.
Geçen hafta yurtta nöbetçi iken 16 yaşındaki kız öğrencim yanıma gelip ''eşinizin adı neydi hocam, Yasin okuyordum, ona da bağışlayacağım'' dedi.
Çok çalışkan ve çok olgun bir öğrencidir aynı zamanda. Ne anlatırsanız kapar, üstüne bir sürü test çözer.
Çok güzel çocuklar da tanıyorum, umutsuz değilim onlardan.

Forumda zaman kaybetmesinler ayrıca. Üretime açık olsunlar, geleceklerini şekillendirsinler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Z kuşağı, her kuşakta olduğu gibi bir öncekinden daha bilgili ama daha akılsız. Olağanüstü bir şey yok. Daha önce söylenmemiş bir şey söylemediler. Yeni bir fikir, yeni bir buluş geliştirmediler. Teknolojik, politik, insani gelişimler halen Y kuşağının tekelinde. Günün şartlarına binaen kuşaktaki yaygın dünya görüşü değişti sadece.

Tarikatlara üye olmamaları onları doğru yapmaz, sadece bir yanlıştan sıyrıldıklarını gösterir.

Mesela; gözlem alanımda olan, tarihi okumalar yapan Z kuşağı üyelerinin çoğu, demokrasinin saçma olduğunu düşünüyor. Daha otokratik yönetimlere meyilliler. "Benden önceki cahil topluluklar neden benim yönetimim üzerinde söz sahibi olabilsin ki?" diyorlar.

Bahsi geçen cahiller sizlersiniz.

Geri