Z kuşağı bu Forumu keşfederse

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yani tamam bazıları mal mal tiktok videoları, salak salak şeylerle uğraşıyorlar.

Ama büyük bi kısmı, sorguluyorlar, araştırıyorlar, itaat etmiyorlar, köle olmuyorlar.

Bizim zamanımızda telefon vs yoktu, şimdi çocuklar tabletle doğuyor. Ellerinden telefon düşmüyor bazıları teknolojiyi kullanıp dünyada olan bitene bakıyor araştırıyor bazıları da en başta yazdığım gibi tiktok vs.

Yeni dünya düzenine tam uygun bir kuşak _ kureselciler böyle bir kuşak oluşturdu oluşturuyor _ biz aşiya hayır _ hes kodunu hayır derken _ bu nesil cipi her yerime yerleştir diye yalvaracak_ mankurt bir nesil

Son düzenleme:
Ben seviyorum z kuşağını.. ne varsa onlar da var
Okadar yanılgı içindesin ki Popülerlik ile şaşa beklentisi içinde yolunu kaybetmiş hedefsiz bir z kuşağı sana ne verebilir ?

Okadar yanılgı içindesin ki Popülerlik ile şaşa beklentisi içinde yolunu kaybetmiş hedefsiz bir z kuşağı sana ne verebilir ?
Bir şeylere saygı duymak gerekiyor. Yanılgı ne demek ya. Ben ilericiyim geçmişe bakan taraf değilim geçmiştekilere özlemle asla bakmıyorum. Ne varsa gençler de hep söylerim bunu. Hepsi aynı değil ayrıca. Kimse kusursuz değil olamaz da. Tarafım belli..

Gencecik insanlar 60 70 lik nineler dedeler gibi konuşuyor ya çıldırıyorum. Hedefsizmiş yolunu kaybetmişmiş......

Her dönem kendinle yaşar. ( güzel laf oldu be sedim ) :P

bizler sevginin,saygının,ahlakın,temiz ve saflığın kuşağından geliyoruz,onlar ise teknoloji sayesinde oturdukları yerden herşeye ulaşabilen bir çağda,her dönem de hayat,zaman ve ihtiyaçlar farklılaşıyor,bir twitter kullanıcı olarak bazılarını çok zeki,bazılarını çok anlamsız buluyorum.zeki olanlar bu ülkede zaten kalmaz,hayatlarını yaşama adına iş ve toplum bilinci adına dünyaya açılır.

Dip Not: bu ülkede malesef iktidar değişmez.z kuşağı değil de cahil kuşağı buna izin vermez malesef...

• Beğen
Tepkiler: ne
Dünyada Trending Topic oluruz :)

Bir gün ivan divandelen gibi olabilir miyim diye düşünürlerdi. :emoji_smirk:

Geri