Yüzyüzeyken Konuşuruz

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Sen şimdi evleneceksin ya.. yani eninde sonunda. Çocukların olacak belki onları parka götüreceksin, sallayacaksın, oynamalarını
izleyeceksin. İzlerken birde başını yanındaki adamın omuzuna yaslayacaksın ya,
İşte ben o adam olmak istedim​

XvAPAO.jpg

Bilmediğim şeyler anlat bana dedim. Bilmediğim yüzlerden bahset biraz. Hep konuşuyorsun sus artık biraz dedim. Gözlerinin ta içine bakmak istiyorum. Beni ne zaman göreceksin, dedim. Sen beni görene kadar ben silinip gidersem ne yaparım, dedim. Sonra düşündüm de silinip gittikten sonra benim düşünmemi gerektirecek bir şey olmayacak. Dedim ki ben gittikten sonra beni geriye kalanlar düşünecek. Uzaklara daldım biraz. Hep istediğim gözlerine dalamadım. Şöyle bir baktım da ben ben olmaktan çıktıktan sonra beni en çok sen düşüneceksin dedim. Umarım arkamdan en çok sen ağlarsın. Tutamadığın ellerimi özlersin ve kokumu hiçbir zaman bilemezsin umarım. Umarım Allah'ım. Ben kötü biri değilim ama dualarım bazen kötülüğe kaçıyor.​

[YOUTUBE]DrL_Gdh5scQ[/YOUTUBE]​

Birini özlüyor olmanız, ona dönmeniz gerektiğini göstermez. Bazen özlemeniz gerekir, bir sabah uyanıp artık özlemediğinizi fark edene kadar.

Yanarım bir sigara gibi
Küllerim dağılır
Sönerim çünkü ateşim
İzmarite dayanır

Napim, tabiatım böyle​

[YOUTUBE]K9XKN1oll68[/YOUTUBE]​

Hani şimdi bize cumaları pazarları çiçekli bahçeler vardır.
Yalnız cumaları yalnız pazarları
Hani şimdi biz bir peri masalı dinler gibi seyir ederiz ışıklı caddelerde mağazaları
Hani bunlar yetmiş yedi katlı yek pare camdan mağazalardı
Hani şimdi biz haykırırız.
Cevap; açılır kara kaplı bir kitap zindan
Kayış kapar kolumuzu, kırılan kemik kan
Hani şimdi bizim soframıza haftada bir et gelir
Ve çocuklarımız işten eve sap sarı iskelet gelir
Hani şimdi biz; inanın güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar
Işıklı maviliklere süreceğiz...​

“Al yalnızlığını gel!
Korkma, sıkılmayız.
Senin yalnızlığın benim yalnızlığımla konuşur,
Biz ikimiz susarız.”

Aziz Nesin​

- Ferideyi o halde bırakamadım. Bir de çocuğu öyle görünce
+Eee nereye götürdün şimdi?
- Gönül ablaya
+ Gönüle? Bu pavyon muhabbetinden önce mi?
- Hı hı
+ İyi etmişsin Gönül iyi kızdır öyle mırın kırın etmez
- Yok kalsın dedi istediği kadar sorun değil dedi
+ Sen napıcan lan bu kadınla
- ferideyle mi
+ Hee evlenicen mi niye bakıyon oğlum. Bak insanlık minsanlık dersen şişeyi kafana yersin ha
- Yok be amirim bizim insanlığımızdan ne olur
+ Eeee kadının haberi varmı duygulardan hııı
- Yok evli zaten
+ Hoştt evli mi?
- Ama kocası aylardır gelmemiş
+ La oğlum ya yarın bir gün gelirse kocası haa o zaman ne olacak. Hadi diyelim ki sen Ferideyle bir eve çıktın. Ya çocuk çocuğu kim bakacak la?
- Bilmiyorum ki amirim.
Feride gecekondudan komşumdu benim. Sabahları ara sıra denk gelirdik. Kocasını hiç görmedim, zaten bırakmış gitmiş Orosbu Çocuğu. Bu yanında ki çocuk varya bi kaç defa gülümsedi bana. Bi garip oldum. Bende babasız büyüdüm koydu yani harbiden koydu amirim. Ben Ferideye hiç yan gözle bakmadım. Yani bizim mahalle de olmaz zaten öyle şeyler. Yani rahatsız etmek bakmadım işte. Bi dozerler geldiğinde o gözle baktım. O da bana öyle baktı. Evimi yıkılmasını falan unuttum tabi. Akbaba var, sen varsın, Harun var sokakta kalacak değilim ya. Sonra Ferideyi buldum. Sana getiremezdim Gönül abla geldi aklıma, sana sormaya çekindim zaten. Napıcam ben amirim ya

Geri