W
Elmas Üye
Hasir kilim mi kullaniyorsunuz havlu diye bilmiyorum ki yuzunuz nasil tahris oluyor :S
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana havlu yasak, dermatolog tavsiyesi ile sadece kağıt havlu kullanıyorum. Gözeneklerde tıkanma yapıyor ve tahriş oluşuyordu, alerji v.sHasir kilim mi kullaniyorsunuz havlu diye bilmiyorum ki yuzunuz nasil tahris oluyor :S
Gecmis olsun, benim de yuzum hassas ama tahris olacagini zannetmem. Makyaj yapiyor musunuz ? bazi insnalar yuzuyla cok oynar kremdi, salatalikti yumurtaydi, kahveydi ne bilim bu tur seyler bana cok sacma sapan geliyor, yuzu bunlarin tahris ettigini dusunuyorum.Bana havlu yasak, dermatolog tavsiyesi ile sadece kağıt havlu kullanıyorum. Gözeneklerde tıkanma yapıyor ve tahriş oluşuyordu, alerji v.s
Teşekkürler...Gecmis olsun, benim de yuzum hassas ama tahris olacagini zannetmem. Makyaj yapiyor musunuz ? bazi insnalar yuzuyla cok oynar kremdi, salatalikti yumurtaydi, kahveydi ne bilim bu tur seyler bana cok sacma sapan geliyor, yuzu bunlarin tahris ettigini dusunuyorum.