Yüzünüzü kurulamak için neden havlu kullanmamalısınız?

• Kullanıcı VERA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Bunları Biliyor Musunuz?
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Hasir kilim mi kullaniyorsunuz havlu diye bilmiyorum ki yuzunuz nasil tahris oluyor :S

Hasir kilim mi kullaniyorsunuz havlu diye bilmiyorum ki yuzunuz nasil tahris oluyor :S
Bana havlu yasak, dermatolog tavsiyesi ile sadece kağıt havlu kullanıyorum. Gözeneklerde tıkanma yapıyor ve tahriş oluşuyordu, alerji v.s

Bana havlu yasak, dermatolog tavsiyesi ile sadece kağıt havlu kullanıyorum. Gözeneklerde tıkanma yapıyor ve tahriş oluşuyordu, alerji v.s
Gecmis olsun, benim de yuzum hassas ama tahris olacagini zannetmem. Makyaj yapiyor musunuz ? bazi insnalar yuzuyla cok oynar kremdi, salatalikti yumurtaydi, kahveydi ne bilim bu tur seyler bana cok sacma sapan geliyor, yuzu bunlarin tahris ettigini dusunuyorum.

kağıt havlu kullanacak kadar bu hayatı seviyor musunuz cidden.

Gecmis olsun, benim de yuzum hassas ama tahris olacagini zannetmem. Makyaj yapiyor musunuz ? bazi insnalar yuzuyla cok oynar kremdi, salatalikti yumurtaydi, kahveydi ne bilim bu tur seyler bana cok sacma sapan geliyor, yuzu bunlarin tahris ettigini dusunuyorum.
Teşekkürler...
Makyaj değil fakat renkli bir güneş koruyucu, kahverengi rimel ve pastel bir ruj zaman zaman kullanırım ancak daha fazlasını kullanma alışkanlığım hiç yok.
Benim cildim hem alerjik hem de sebum üretimi yoğun bir cilt olduğu için sadece dermatolog tavsiyeli ürünler kullanıyorum ve çok şükür sorun yaşamıyorum.
Kağıt havlu hem pratik hem de kullan-at olduğu için ciltte herhangi bir alerjik sorun yaratmıyor ya da pürüzlenme yapmıyor.

• Beğen
Tepkiler: W
Yukardan aşağiya sagdan solaa basa basa kuruluyorum hemde havluyla :s

Yakinda nefes almayin zararli dicekler bence

En güzeli de, elini yüzünü arkadaşın üstüne başına sürerek kurulamaktır, bu, seni ne kadar sevdiğimi bil, bak senden tiksinmiyorum demektir.
Arkadaş arkadaşın kurulanma aracıdır.

Geri