Yüzüne gülüp arkadan konuşan Sözde arkadaş

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
Genelde size karşı da başkalarının arkasından konuşup, başkalarına gülen insanlardır. Ayık olun.

İş hayatında sık karşılaşılabilecek kişiler

En nefret ettiğim insan tiplerinden biri.

İnsanın olduğu her yerde bu şekilde sağ gösterip sol vuran tipler vardır. Zaman içinde kendini ele verirler ve hayatınızda selam mesafesinin ötesinde yer vermezsiniz.

Başkalarının dediklerine önem vermemeyi çok iyi öğrettiler bana boşa kendimi üzemem onlar için:p

benim dünya tane öyle arkadaşım var :)))) çok severim kendilerini ben de onlara başka yerimle gülüyorum

Hepsini çıkardım hayatımdan. Burada sayısız var:T:

Ev arkadaşlarımdan birine yaptıgım durum.Ama ben yüzüne gülmüyorum ya arkasından konuşurken. Genelde yüzüne de çemkiriyorum . Napıyım yani napıyım böyle dagınık beleşçi pis bi kız görmedim napıyım napıyım !!! Sinirlendim yine .

iş ortamlarında çokça olur malesef.
ağızdan çıkan sözün bakışla birleşimi bile yeter.
uzak durulası.

Kendisinde gördüğü eksiklikleri kabullenmeyen, kibir tohumları eken insan modeli.

Lafa laf katar, varmış gibi gösterir, paylaştığı insanları demolize ederek tabir yerindeyse Nihohaha çığlıkları atan birey.

Bitmez, cümleler bitmez. Fırıldaklık işe yaramaz. Vah ile anılmak vardır, ah ile anılmak vardır.

Herkese uzak olsun..

Bu insanların pskolojisinin bozuk olduğunu düşünüorum
Bin bir oyunlarla efendim önce ağzinizdan laf alıp ondan sonra oraya buraya kopyalarlar
Daha sonracima masum rolü yapıp sizi kandırmaya çalışırlar ha bi de Allah lafzı ağizlarından hiç düşmez güya kul hakkından korkarlar en iğrenci de budur belki de
Tedavi edilmeliler kesinlikle :)

Geri