Yüzmeyi seviyorum ancak Phelps bile olsam bi gün denizde açıklara asla gitmem. O ayak yere basacak abicim. Bunun krampı var, balığı var, salağı var… Bir kere boğulma tehlikesi geçirdim o yetti hamdolsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Açıklarda yüzmeyi de seviyorum ancak yüzerek gittiysem mutlaka ara sıra kara görünüyor mu diye bakarım.![]()
dünyanın en basit şeyleri
1.araba kullanmak
2.yüzmek
3.bisiklet sürmek
Bu benim bisiklet sürmek gibi asla ne zaman öğrendiğimi hatırlamadığım bir eylem. Hatta amuda kalkmak, takla atmak gibi bilumum eylemleri de gerçekleştirebilirim, gerçi artık öyle şeyler yapmıyorum, belki artık yapamıyorumdur bile kfjf Neyse iyi yüzücüyümdür, bu konuda mütevazı değilim.
Bilmemek de mesele değil, bir kursa bakar. Aa aklıma Sleeping with the enemy filmi geldi, evet güzel filmdi.
seninle dalsak keşkeeee, en dibe doğru, korkmazsın gibime geliyoor .p
hiç korkmam, ay canım yüzmek çekti jfjd bayram tatilini iple çekiyorum ama bu yaz tabii yapmam öyle şeyler, böyle sakin sakin yüzcem :d