Yüzmeyi bilmemek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yüzmeyi seviyorum ancak Phelps bile olsam bi gün denizde açıklara asla gitmem. O ayak yere basacak abicim. Bunun krampı var, balığı var, salağı var… Bir kere boğulma tehlikesi geçirdim o yetti hamdolsun.

Açıklarda yüzmeyi de seviyorum ancak yüzerek gittiysem mutlaka ara sıra kara görünüyor mu diye bakarım.:)

Biliyorum fakat talassofobim gibi bir sey var.
Ortalama bir insani korku filmleri cin filmleri korkutur mesela
Beni korkudan bayiltmak istiyorsaniz bunu izletin;

keske denizin dibinde yaşasam, ayaklarım en dibe bassa
çok seviyorum, denizaltındaki yaşam formuna uygun olabilseydik benim vatanım okyanus falan olurdu

Bu benim bisiklet sürmek gibi asla ne zaman öğrendiğimi hatırlamadığım bir eylem. Hatta amuda kalkmak, takla atmak gibi bilumum eylemleri de gerçekleştirebilirim, gerçi artık öyle şeyler yapmıyorum, belki artık yapamıyorumdur bile kfjf Neyse iyi yüzücüyümdür, bu konuda mütevazı değilim.
Bilmemek de mesele değil, bir kursa bakar. Aa aklıma Sleeping with the enemy filmi geldi, evet güzel filmdi.

Bu benim bisiklet sürmek gibi asla ne zaman öğrendiğimi hatırlamadığım bir eylem. Hatta amuda kalkmak, takla atmak gibi bilumum eylemleri de gerçekleştirebilirim, gerçi artık öyle şeyler yapmıyorum, belki artık yapamıyorumdur bile kfjf Neyse iyi yüzücüyümdür, bu konuda mütevazı değilim.
Bilmemek de mesele değil, bir kursa bakar. Aa aklıma Sleeping with the enemy filmi geldi, evet güzel filmdi.

seninle dalsak keşkeeee, en dibe doğru, korkmazsın gibime geliyoor .p

konuda iyi yüzücüyüm diyenleri görüyorum. iyi yüzücü nerede ve ne şartlarla yüzdüğünle belli olur. ege ve akdeniz'in dalgasız, sığ, sıcak suları sizi iyi yüzücü yapmaz. bu unvanı alabilmeniz için karadeniz gibi hırçın ve soğuk sularda göstermeniz gerekiyor kendinizi.

seninle dalsak keşkeeee, en dibe doğru, korkmazsın gibime geliyoor .p

hiç korkmam, ay canım yüzmek çekti jfjd bayram tatilini iple çekiyorum ama bu yaz tabii yapmam öyle şeyler, böyle sakin sakin yüzcem :d

Geçen yaz yeğenimin topu aldı başını gitti ve ben alıp geliyorum deyip başladım peşinden yüzmeye ama aradaki mesafe azalmasını beklerken gittikçe arttı arkama baktım dalgalardan kumsal görünmüyor, bizimkilerde endişelenmiş. Döndüm tabiki, top sevdasına baya yüzmüştüm yorulmamıştım da. Ciğer meselesi. Yine de riskli mi riskli, açıkta kramp girebilir, yosun yumağı dolanabilir, olabilir de olabilir.

Ne kadar iyi yüzücü olunsa da açıklarda yüzerken tek başına olmamak gerekiyor ve elbette riskli durumlar söz konusu olabilir.

Cidden iyi yùzùcùlùĝú guzel kulaç atarak yuzmeyi filan mi sanionuz .d

Geri