ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Ve tatile gitmek
Bknz : yeşil başlı gövel ördek Sjssj
Bknz : yeşil başlı gövel ördek Sjssj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kendimden bahsetmiştim D:Yani yuzme bilmeyenler tatile gidemezmi?
Amac? Herneyse
Ay yok kiz icimi doktum az. Bak kendi kendinide bukadar ele verme yesil ordekKendimden bahsetmiştim D:
Annen sen nie bana ters yapıyorsun yaa![]()
Nie ki ben bir insanım ve eksik olabilirim kimse tam değil : DAy yok kiz icimi doktum az. Bak kendi kendinide bukadar ele verme yesil ordek![]()
Tabikide. Hic kusursuz olmiyandan huylanNie ki ben bir insanım ve eksik olabilirim kimse tam değil : D
Peki yendin mi korkunukucukken aldigimiz yuzme derslerinde ki en buyuk korkum buydu:
Ekli dosyayı görüntüle 41732
agladim zirladim ama yaptim. bu ders aldigimiz yuzme havuzlarinda hep kopekbaligi var hissi olusurdu bende :pPeki yendin mi korkunu
Birgün karşına çıkarsa naparsınagladim zirladim ama yaptim. bu ders aldigimiz yuzme havuzlarinda hep kopekbaligi var hissi olusurdu bende :p
Sana öyledünyanın en basit şeyleri
1.araba kullanmak
2.yüzmek
3.bisiklet sürmek
Akdeniz ve Ege taraflarında ısındı.Havalar ısınsa da yüzsek.....
Yazın plajlarda boğulma tehlikesi yaşayan çok insan var oysaki öğrenmesi hiç de zor değil.Yuzme hocamiz hep sey derdi, 3 tarafi denizle cevrili bir ulkenin insani nasil olurda yuzme bilmez.