Yüzde 95' in müslüman olduğu bir ülkede ateist olmak

Konu sahibi son olarak 3003 gün önce görüldü
Sürekli neden kedi kesildiğimizin sorulması kadar saçma bir iddia olmuş.
Ülkenin %95'i müslüman falan değil.

Kelime-i şahadetin anlamını ve öğle namazının rekatını bilmekle dünyanın en güzel ülkesi olmak arasındaki korelasyonu çözemedim. Saf güzelliğin gerçek islam ile ilişik olduğunu düşünmen garip, sanırım alkollüydün.

Populistim

Bir şekilde ateist olduğunu öğrenen veya yeri gelip söylediğin kişilerin %95'inden
"Peki sana tüm samimiyetimle bir şey soracağım. Neden inanmıyorsun?" repliğini duymaktır. Koşarak uzaklaşın arkadaşlar, koşarak.

Nasıl Müslüman olduklarına göre değişir. Her Müslümanı bir tutmamak gerek.

Müslümanım deyip, kadir mısıroğlu gibi dinin emir ve yasaklarından olan fitne ve fesatlık saçan adamların peşine takılanları da bir tutmuyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Peçeteyle silip bulaştıran kişi mi söylüyor bunu ashhahhd
Götümü suyla yıkar tuvalet kağıdı ile kurularım. Bunu yaparken elimi bokuma bulaştırmam. Domalarak sıcilana değil alafrangaya hacet edersen sen de yapabilirsin

Vakti ile Turan Dursun'dan etkilenmiş, gayet mantıklı bulmuştum. Bilhassa kaynakları etkileyici idi. Ateistlerin pekte zorluk çektiğini düşünmüyorum, bazıları çok olgun bazıları çok agresif ve yoz. Tehlike arz etmiyorlar, varlıkları bazı konularda umut verici.

Götümü suyla yıkar tuvalet kağıdı ile kurularım. Bunu yaparken elimi bokuma bulaştırmam. Domalarak sıcilana değil alafrangaya hacet edersen sen de yapabilirsin

Zaten herkes öyle yapıyor işi pisleştirmek için millete elini boka sürüyor muhabbeti yapıyorsun. Elini sürse bile sabun diye bir icat var. Hani doktorsunya daha iyi bilirsin etkisini.

• Beğen
Tepkiler: 0
Üç taş bulundursan sorun olmazdı, tuvalet kağıdı yerine de toprakla kurulan!
İmam gazali’nin nasıl sıçılır bahsini okursan daha geniş bilgi edinebilirsin.

Zaten herkes öyle yapıyor işi pisleştirmek için millete elini boka sürüyor muhabbeti yapıyorsun. Elini sürse bile sabun diye bir icat var. Hani doktorsunya daha iyi bilirsin etkisini.
Serasker
Yapma böyle, hangi çağda yaşıyorsun,
Hani temizlik imandan dı
Pisliğe el sürülürmü?
Çaresiz kalırsan başka, ama bu çağda çaresiz kalmışsa müslüman
oturup da düşünmek lazım.
Niye müslümanlar bok çukurundan bir türlü çıkamıyor diye?

Son düzenleme:
Geri