95% Musluman mi? Simdi anliyorum, lafin gelisi diye yazmissin da, bu 95% icinde musluman olupta kendi dinini fazla bilmeyenler var. Yada sadece soz de musluman olanlar var. Simdi konumuz bu degil de,
eger bir ulke de, muslumanlarin daha fazla oldugu yerde, atheist var ise, onda vardir bir hayirsizlik. Belki cogu kisi Islami, musluman olarak iyi tanitmaya bilir, sonucta insaniz, fakat bu durumdan etkilenip, boyle bir dusunce ye varan insanlardan birsey olmaz. Kisaca zoru degil de, direk basit dusunup, o dusunce ye uyuyorlar. Birde Avrupa ozentileri var, onlari da unutmayalim.
Kendi ulkemde Turk oldugu halde, kulturumuzu dinimizi, her sabah ezan sesiyle uyandigi halde, atheistim diye gezinip dolasiyorsa, ben o kisiden utanirim. Gozu kor, beyni kor olan biri olarak sayarim. Yani ne yapsan, ne desen, ulasmaz bu kisinin beynine. Atheistim demeden once, ilk basta kendi dusuncelerini, dinimizi iyice arastirmis olmali bunu demeden once. Zaten arastiranlarin cogu direk Musluman oluyorlar. Kac yabanci atheist musluman oldu.