ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Neden dışarıda yürümek varken evde bunu kullanıyorlar çok saçma bence
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sipariş verdim ben film açıp izleyecegim 🤣Müge izleyerek yürüyüş yapmak için : p
Kendinle çelişmeyemi başladın hem saçma bulup hem neden sipariş veriyon : pSipariş verdim ben film açıp izleyecegim 🤣
Benimde favorilerimde ama kararsızım : p
Yaz tam.gelene kadar zinde kalmak ve formumu korumak için niyet ettim inşallah 🤪Benimde favorilerimde ama kararsızım : p
Memnun kalırsan dürt : )Yaz tam.gelene kadar zinde kalmak ve formumu korumak için niyet ettim inşallah 🤪
Gelsin atarim 😎Memnun kalırsan dürt : )
Sen çalışıyorsun ya vaktin olmuyordur yorgun oluyorsun ondan ( kendimi ikna etme çabalarım sjsj ) film açar izlerim yürürken :dbenzer ürün bizde var. gayet de kullanışlı, f/p ürünü; ama istikrar önemli.... kilo verme sürecinde kullandım, şimdi öylece duruyor; katlı ve yapayalnız.lkhjgh
benzer ürün bizde var. gayet de kullanışlı, f/p ürünü; ama istikrar önemli.... kilo verme sürecinde kullandım, şimdi öylece duruyor; katlı ve yapayalnız.lkhjgh