Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sen şimdi çıtırsın ya anlamazsın. Teyze ol anlarsınÇok saçma ne alaka ya
Allah cazırtını vermesin. Sen ne ara teyze oldun !

Bu ne yay gibi duruyor bizi mi firlatiyor 🤣Bu vardı ama verimli kullanılmadı bizde. Elden çıkardık sonra.
Bir ara doksanlarda ya da belki de iki binlerin başında ab flexler vardı jfjd reklamları dönerdi. Babam bunu almıştı, çok sporcu bir aile olduğumuz için… kdjdj tam bir yay burcu:d Neyse önce nasıl kullanılacağını çözmemiz gerekti… Onunla epey oyalandık… ehe. Fotoğrafını iliştireyim mutlaka hatırlayan çıkar ^^
Ekli dosyayı görüntüle 130912
Bu ne yay gibi duruyor bizi mi firlatiyor 🤣
Tamam yüzüş pozisyonunda mekik 🤣:d hayır o tabanı siyah görünen kırmızı kısmı karnına dayayarak ellerinle de iki yandan tutarak kendine çekiyorsun ve işte öyle bir şeyler; tarif edemedim kfjf
Müge izleyerek yürüyüş yapmak için : p
Senin olmadığın zamanlarda : pHani benden baska kımseyle yürüyüş yapmazdın sen tatlim
Sende mi yeni aldınEkli dosyayı görüntüle 131080
Ekli dosyayı görüntüle 131080Bu havada sahilde yürümek vardı ama evde fena değil.. .p
1 ay oluyor alalı ama hanımdan fırsat olup binemiyordum sıra geldi şükür.. .pSende mi yeni aldın
Bunlarda harcadığın kalori falan görünüyor değil mi? Ben de çok istiyorum da bilemedim hdjjfjnf1 ay oluyor alalı ama hanımdan fırsat olup binemiyordum sıra geldi şükür.. .p
Bunlarda harcadığın kalori falan görünüyor değil mi? Ben de çok istiyorum da bilemedim hdjjfjnf