yürüyüş bandı kullanmak

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
vardı evde
taşınırken verdim ya

Bu mesajı yürüme bandımın üstünde okumak vardı neyse.. .p

Güle güle kullan baya faydalı bir ürün parasını hak ediyor..

Yeni başlamış biri için kontrol mekanizması avantajı ile mantıklı fakat bedeninizi tanıdıkça disiplin de varsa dışarıda dengeli tempoda koşmanız-yürümeniz daha iyi tabii.
Genelde koşu bandı önerilse de,gym içerisinde kardiyoda ben genelde yüksek tempo bisiklet tercih ederim- öneririm. Full dikkat ve motivasyon da gerektirmediği gibi telefonla ilgilenebilmek,film izleyebilmek,kitap okuyabilmek gibi dopamin takviyesi avantajı da var.

Bu vardı ama verimli kullanılmadı bizde. Elden çıkardık sonra.
Bir ara doksanlarda ya da belki de iki binlerin başında ab flexler vardı jfjd reklamları dönerdi. Babam bunu almıştı, çok sporcu bir aile olduğumuz için… kdjdj tam bir yay burcu:d Neyse önce nasıl kullanılacağını çözmemiz gerekti… Onunla epey oyalandık… ehe. Fotoğrafını iliştireyim mutlaka hatırlayan çıkar ^^

IMG_1121.jpeg

Bu vardı ama verimli kullanılmadı bizde. Elden çıkardık sonra.
Bir ara doksanlarda ya da belki de iki binlerin başında ab flexler vardı jfjd reklamları dönerdi. Babam bunu almıştı, çok sporcu bir aile olduğumuz için… kdjdj tam bir yay burcu:d Neyse önce nasıl kullanılacağını çözmemiz gerekti… Onunla epey oyalandık… ehe. Fotoğrafını iliştireyim mutlaka hatırlayan çıkar ^^

Ekli dosyayı görüntüle 130912
Bu ne yay gibi duruyor bizi mi firlatiyor 🤣

Bu ne yay gibi duruyor bizi mi firlatiyor 🤣

:d hayır o tabanı siyah görünen kırmızı kısmı karnına dayayarak ellerinle de iki yandan tutarak kendine çekiyorsun ve işte öyle bir şeyler; tarif edemedim kfjf

:d hayır o tabanı siyah görünen kırmızı kısmı karnına dayayarak ellerinle de iki yandan tutarak kendine çekiyorsun ve işte öyle bir şeyler; tarif edemedim kfjf
Tamam yüzüş pozisyonunda mekik 🤣

224BC909-1996-46F9-B523-49FF430AA17B.jpeg

224BC909-1996-46F9-B523-49FF430AA17B.jpegBu havada sahilde yürümek vardı ama evde fena değil.. .p

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri