Yürüyen merdivenlerden yürüyerek çıkmak

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Ya bende huy oldu bu o merdivenin gitmesini bekleyene kadar canım çıkar. Cogu zaman kimsenin kullanmadığı ortada ki genis merdiveni kullanirim

Acelesi olan insanlar. Şimdi aklına geldide her teknolojik şey yabancı kökeniyle gelmişte bu merdiven niye böyle olmuş anlamadım

Son iki kala atlarım. Sonunu beklersem düşecekmişim gibi hissederim.

Genelde hareketli yada işi acil olan kişiler yürür. Şahsen acelem varsa yürüyen merdivenden yürüyenlerdenim yoksa salına salına çıkarım :p

Yaptığı davranış son derece normal olan insandır.. İster yürür, ister sağ tarafta bekler.. Asıl normal olmayan bu insanlara tepki gösterenlerdir.. :T:

Bknz. Dünyanın her yerinde genelgeçer kural olan duruma dair aşağıdaki uyarı yazıları..
Bknz. Buna rağmen inatla solda bekleyen ve geçmek isteyenlere atarlanan insan profili..

yuruyen-merdivende-solda-bekleyen-insan_1218127.jpg

25649tren-yuruyen%20-merdiven.jpg

hiç çok acil bi yere yetişmek durumunda kalmamış gibi kötüsünüz lan. ayrıca yürüyen merdivende hızlı hızlı yürümek bence çok eğlenceli. az sonra kanatlanıp uçacakmışsın gibi oluyo. :p

Çok yaptım acelesi var demek ki insanın yoksa niye yürüyen merdivende yürüsün

Bugün AVM nin yürüyen merdiveni durdurulmuştu mecburiyetten yürüdük bazen böyle de olur.

Metroya yetişeceğiz heralde.

(koşabiliyoruz bazen)

Sağ tarafta genelde bekleyenlerin durduğunu hala idrak edememiş insanların eziyosun ama biniii diye söylenmesi ile sonuç bulur. İşimiz gücümüz var kardeşim yerles yerine bak yine sinirlendim.

Geri