Yürüyen merdivenlerden yürüyerek çıkmak

B
  • Kullanıcı Burak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Gücü yeten yürür, yorgun olan bekler.

Herkesin milim milim ilerleyen merdiveni bekleyecek kadar zamanı olmayabiliyor.

Kazanılan 2 dakika ise yaramış mı acaba çarptığı veya solda duruyor diye surat yaptığı kişilere değmiş mi diye sorarım ben...

Zevkler ve renkler tartisilmaz

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yapılış amacı ve kullanılış vizyonu olarak bakarsak çok saçma ,
Ama genel yaşama objektif olarak bakarsak doğal insan psikolojisine denk gelir.
neden ? çünkü hepimiz yaşıyoruz , çalışıyoruz bla bla ... ama içimizden bir ses şuna kanaat getiriyor zaman Az. İşte bu yüzden bilinçaltındaki kalmış dürtüler , seni yürüyen merdivende yürütüyor 2 basamak kar etmek için , o yüzden yemek yerken hızlı yiyorsun , o yüzden tuvaletten hızlı çıkıyorsun , o yüzden trafikte biran önce eve ulaşmak , o yüzdenler o kadar çok ki

Soldan yürümesi gerekir. Belki öyle seviyordur. Misal ben öyle severim. Havaalanlarındaki yürüyen bantlarda da yürürüm mesela. Bir sebebi yok, eğleniyorum. Mesela, çekirdeği de ağzımda biriktirip öyle yiyorum, onu da tavsiye ederim.

Ben sürüye uyuyorum..

Acelesi var demek ki. Avrupa'da toplu taşıma ya da metroya yetişecek insanlar bu merdivende yürüyüş nizamını düzgün insani şekilde yapar. Kimse birbirine çarpmadan merdiveni durmak veya koşturmak amacıyla ikiye bölmüş gibi kullanırlar.

Son iki basamak kala refleks oluyor bende.

Soldan yürümesi gerekir. Belki öyle seviyordur. Misal ben öyle severim. Havaalanlarındaki yürüyen bantlarda da yürürüm mesela. Bir sebebi yok, eğleniyorum. Mesela, çekirdeği de ağzımda biriktirip öyle yiyorum, onu da tavsiye ederim.

Demişim, bazen çok zeki oluyorum. Evet hala öyleyim, bir yerde hareketsiz kalmak uyku dışında benim için pek mümkün değil.

05c2497912b9289b73c3cb920a56187c.jpg

bkz: daha hızlı g*t eritme teknikleri

Yürüyen merdiven de yürüme opsiyoneldir.

Çünkü ben ondan daha hızlıyım.
Çıkarken sıkılıyorum o ne öyle ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden der gibi.

Yok ya ne yürürüm ne koşarım, götürsün gittiği yere kadar.

Yuruyen merdivenlerde durup tirnak kesen insan gordu bu gozler.

yürüyen merdiven değil de yürüyen yol var ya ajkshd anladınız siz onu, havaalanlarında var daha çok, onlar çok zevkli ya, yavaş yürüyorsun ama uçuyormuş gibi oluyorsun, ne güzel xD
:aeg:

metrodan çıkarken genelde iki yürüyen merdiven arasındaki yürümeyen merdiveni kullanırım ve yan taraftaki yürüyen merdivende aynı hizamda bulunan insanı geçme yarışması yaparım içimden, hep de geçerim. :d

Bide asil olan yürümemizmis gibi davranan insanlar. Bekliyorlarki yürüyüp gecelim yürü gec kardesim iste yuruceksen benden sanane :D

Yavaş yürümeyi sevmiyorum, yürüyen merdivenlerde de sıkılıyorum o yüzden 2 2 çıkıyorum bazen merdivenleri.

Havaalanındaki dümdüz giden yol şeklindeki mervidenler cidden çok eğlenceli oluyor :D

Geri