Yürümek mi zayıflatır koşmak mı?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
nabzınızı ne kadar çok yükseltip düşürürseniz o kadar çok oksijen tüketirsiniz, ne kadar çok oksijen tüketirseniz o kadar çok kalori yakarsınız. ne kadar çok kalori yakarsanız o kadar çok yağ yakarsınız. 30 dakika yürüdüğünüzde veya koştuğunuzla bunların hiçbiri olmaz. hafif tempoda günde 30 dakika koşmak veya yürümek size sadece kondisyon kazandırır, yağ yakamazsınız, kilo veremezsiniz.

İkiside yararlı

sevişmek de zayıflatır
bol bol sevişin

Yürüyorum yürüyorummmmm

usain bolt gibi olman lazım, sen kanepeden kalkıp mutfağa gidene kadar adam karşıdaki bakkala gidip tuz alıp gelip çorbaya dökebiliyor. hadi onu yapamadın en azından postacı yürüyüşü yapmanı tavsiye ederim biomekanik açıdan oldukça fark var.

• Üzgün
Tepkiler: ne
usain bolt gibi olman lazım, sen kanepeden kalkıp mutfağa gidene kadar adam karşıdaki bakkala gidip tuz alıp gelip çorbaya dökebiliyor. hadi onu yapamadın en azından postacı yürüyüşü yapmanı tavsiye ederim biomekanik açıdan oldukça fark var.
Ya kış olduğu için narin tenim soğukta kötü oluyor ama yinede arada çıkıp deli gibi yürüyorum yazın ful yürüdüm azıcık hava yumuşasın resimler atarım ayrıca evde tuz olmalı yemek yaparken akla gelmemeli ://

Geri