Yürümek mi zayıflatır koşmak mı?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Oksijenli,oksijensiz solunum olayı.
Hangisi zayıflama da daha verimlidir?​

ikiside insan vucuduna cok faydali. hergun en az 30dk egzersiz haline getirilmesi gerekiyor. hiz bisey degistirmiyor onemli olan kaslari calistirmak.

Envoyé depuis mon GT-S5360

Koşmak daha hızlı kilo verdirir fakat aynı tempoyu sürdürmediğinde kilo almak muhtemeldir, bence yürüyüş koşmaya göre daha yavaş fakat daha kalıcı kilo verdirir.Her durumda haftada 2 3 gün en az 40 dakika yürüyebiliriz çünkü.

hergün 20 dk yürüyün yılda 5 kilo verirsiniz

Kalp atışlarını arttırmayan ve terletmeyen hiçbir aktivite kilo verdirmez.
Tempolu yürürsen ancak verebilirsin, yoksa sadece mevcut kiloyu muhafaza edersin o kadar.

1 saat yürüyebilirsin.ama koşamazsın..ha eğer koşabiliyorsan zaten kilolu değilsindir.

Atlet gibi koşmak değil; ama terletecek kadar tempolu yürümek zayıflatır.

Tempolu bir şekilde önce yürüyeceksin ardından tempoyu biraz daha arttırıp koşmaya başlayacaksın..Kısa zamanda faydasını göreceğinden emin olabilirsin ;)

Dakika dakika yürüyüp koşmaya geçmek daha faydalı.

Yürüşte kilo vedirir koşmak böbek yaglarını yakar

Benim bildiğim az yersen zayıflarsın.
Günlerde pastaları kısırları gömüp sonra Avrupa dan - Anadolu yakasına koşsan ne fayda .

Bir saati aşan tempolu yürüyüş yapılırsa kilo verilir ancak koşu yapmanın kalp için riskleri var ve herkese uygun değildir.

Boğazınızı tutun zayıflarsınız(zayıflayamayan ben sjsnxjs)

hafif tempolu koşmak yardımcı olabilir. yürümenin pek bir şeye faydası olduğunu sanmıyorum.

düzgün işleyen bir bağırsak düzeni.
kilo aldırmıyor da.

Geri