ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Hı ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Para konusunda en karlı çıkanlar gurbetciler. Yani para konusu muhalif olmalarına sebep olamaz bence, tam tersi yandaş olmalarına etkili olabilir.Biride dememiş ki bizim yarımız Türkiye de onlara para yetiştirsmiyoruz ondan bu kadar muhalif oluyoruz dememiş istediğim cevabı kimse vermemiş Sjsjjs
İyi oku bak trde yakınları oldugu için onlarda şuan sıkıntı da ya ondan bu kadar muhalif oluyorlar demek istedim. Ayrıca arada foruma çikolata göndersene okadar markette çekim yapıyorsun yerler arkadaşlar.Para konusunda en karlı çıkanlar gurbetciler. Yani para konusu muhalif olmalarına sebep olamaz bence, tam tersi yandaş olmalarına etkili olabilir.
Iyi okudum iyi ama sen benim yazdığımı tam anlamamışsın galiba. Bak o bahsettiğin insanlar mesela örnek olarak vereyim her ay birisine 1000 TL destekte bulunuyor. Bu insanlar için aylık masraf 2002 başında ortalama aylik 805 € iken günümüzde neredeyse 75 €. Yani gurbetci her ay 1000TL yardım etmiş ama cebinden çıkan € 805 den 75'e düşmüş. Ehhh karlı değillermi?İyi oku bak trde yakınları oldugu için onlarda şuan sıkıntı da ya ondan bu kadar muhalif oluyorlar demek istedim. Ayrıca arada foruma çikolata göndersene okadar markette çekim yapıyorsun yerler arkadaşlar.
Erdoganmi veriyor maasimiSezen dolarla maaş alıyor ben de dolarla mayış alsam ben de Erdoğan'ı savunurum.
Sana kabak patlar,bize ay çekirdeği.Erdoganmi veriyor maasimiya niye kabak hep bana patliyor
![]()
Hahahhj sulo bi susSana kabak patlar,bize ay çekirdeği.