Yurt Dışındaki Türklerin Türkiye de olan bitene yorum yapması mantıklı mı ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
gelsinler ülkelerinde savaş versinler euroları yerken tatava yapmak çok saçma.

kimisi övüyor
kimisi gömüyor
işimize geliyorsa sorun yok
konuşsunlar be ya

bu gurbetçileri bana vericekler..... bolu belediye başkanı gibi..... bir tek euro harcamalarına izin var..... ekmek 2.5 tlyse bunlara 2.5 yüro....... bak daha ağızlarını açıyolar mı......

Bence gurbetçilerin ülke ile ilgili hassas konuları konuşmamaları gereken bir dönemdeyiz. Zira ülke olarak hassas ve zor bir süreçteyiz. Yoksa ağzı olan konuşsun, eli olan yazsın.

Yabani gibileri de ülkeye davet ediyorum, yerine ben giderim @Yabani :)

Sadece anayasal olan seçme ve seçilme hakları gurbetcilere konuşma hakkı veriyor. Tabiiki başka nedenlerde var ama bu yeter bence.

Biride dememiş ki bizim yarımız Türkiye de onlara para yetiştirsmiyoruz ondan bu kadar muhalif oluyoruz dememiş istediğim cevabı kimse vermemiş Sjsjjs

Biride dememiş ki bizim yarımız Türkiye de onlara para yetiştirsmiyoruz ondan bu kadar muhalif oluyoruz dememiş istediğim cevabı kimse vermemiş Sjsjjs
Para konusunda en karlı çıkanlar gurbetciler. Yani para konusu muhalif olmalarına sebep olamaz bence, tam tersi yandaş olmalarına etkili olabilir.

Para konusunda en karlı çıkanlar gurbetciler. Yani para konusu muhalif olmalarına sebep olamaz bence, tam tersi yandaş olmalarına etkili olabilir.
İyi oku bak trde yakınları oldugu için onlarda şuan sıkıntı da ya ondan bu kadar muhalif oluyorlar demek istedim. Ayrıca arada foruma çikolata göndersene okadar markette çekim yapıyorsun yerler arkadaşlar.

İyi oku bak trde yakınları oldugu için onlarda şuan sıkıntı da ya ondan bu kadar muhalif oluyorlar demek istedim. Ayrıca arada foruma çikolata göndersene okadar markette çekim yapıyorsun yerler arkadaşlar.
Iyi okudum iyi ama sen benim yazdığımı tam anlamamışsın galiba. Bak o bahsettiğin insanlar mesela örnek olarak vereyim her ay birisine 1000 TL destekte bulunuyor. Bu insanlar için aylık masraf 2002 başında ortalama aylik 805 € iken günümüzde neredeyse 75 €. Yani gurbetci her ay 1000TL yardım etmiş ama cebinden çıkan € 805 den 75'e düşmüş. Ehhh karlı değillermi?
Çikolata bayramda gelir.

Peki peki
Bayramda çikolata yiyen bir forum olacaksınız ne mutlu size.

Sokak röportajlarını izledim de ona istinaden açtım. Biraz takılmak istedim aslında gurbetçiler canımızdır. Allah aileleri ile mutlu etsin oldukları yerde.

Geri