Yurt disinda yasayan, Sürekli Türkiyeyi kötüleyen (sözüm ona) "Gurbetci"

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Gelin görün.
Geldim gördüm konustum. % 99 u "Osker biza eziyat adiyorrdu" , diyip iltica basvurusu kabul edilen PKK yandasi kürtlerdir.
Simdi bunlara bir de Fetöcüler eklendi.
Eskiden Solcular böyleymis. Simdi o Solculara kurban olsunlar.

He bide Türkiyede yasayan kalintilari var bunlarin. Neyseki Güvenlik kuvvetleri onlarla yakindan ilgileniyor.

teröristler, pkklılar ve fetöcüler asker bize eziyet ediyor diye oturum alabiliyorsa senin nasıl oturum aldığını merak ettim şimdi jesse...... senin bahanen neydi de güzel ülkende yaşamıyorsun......

Tamam işte onlar Avrupa'ya yerleşti, sizlerde dönün artık ülkeye. Bu hasret bitsin bence, hep dış güçlerin oyunu bunlar.

Bir de yurt dışında yaşayıp, ülkeden sürekli övgü ile bahsedenler var, bunları nereye koyacağız. Yaşamadığı topraklar hakkında çok bilgileri oluyor.

Elinde hangi belgeler var bu konuda? Yoksa bildik uyduruk iftiralarmı gene?
Yalan, yanlış ve iftira iddialarla hukuk dışı tutuklamalar, hapisler,..... olursa ve sen bu konuda tek bir kelime etmezsen diğer ülkelerde bu sebepten kaçan insanlara iltica verebilir. Bunda yadırganacak ne var?
Ama önce o iddianı burada bize belgelerle isbatlaman gerekli.
Haaa bazı sözde vatansever mafya babalarida iltica almışlardı, onlarda mi acaba bizi "osker" öldürüyor demişlerdi?

Tamam işte onlar Avrupa'ya yerleşti, sizlerde dönün artık ülkeye. Bu hasret bitsin bence, hep dış güçlerin oyunu bunlar.

Bir de yurt dışında yaşayıp, ülkeden sürekli övgü ile bahsedenler var, bunları nereye koyacağız. Yaşamadığı topraklar hakkında çok bilgileri oluyor.
Avrupa'nın parası daha tatlı, bay Recebin parası para değil abisi. Yoksa nasıl binsinler Mercedese, BMW'ye,.... ve gelip hava atsınlar memlekette.
Yerli araba onlar için sadece seçim kazanmak için önemli olur, yerlilik ve millilik böyle bunlar için. Ha birde çoğu utanmadan vatandaşlıklarını alıp küfür dahi ediyorlar ve seçimlerde de genelde sol partilere oy veriyorlar. Milli marşımızı söylemeyen vatan haini ilan edilir ama kendileri vatandaşı oldukları ülkelerin milli marşını küfür dahi ediyorlar, okumalarını bırak. Neden acaba?

Son düzenleme:
Başka bir ortamda "nasıl yurt dışına çıkılır" konulu bir yazışmaya tanık olmuştum. Şahıs bazı şehir isimleri de vermişti ve kamplardan bahsetmişti. Başka bir bölgeye çıkacağını ve orada daha rahat edeceğini de bildirmişti.. O ülkenin hükümeti tarafından aldığı yardımdan da söz etmişti. İltica nasıl yapılır konusunda kavga çıktı ve konu silindi. Önce şaka sanmıştık, sonra uydurulamayacak kadar gerçek yer isimleri geçince yazışan kişiler arasında gerginlik başlamıştı.

Normal vize almaya gitsek, bizden binbir garanti isteniyor. Omuzda kalaşnikof la gidince tüm kapılar açılıyor.

Almanyada şirket kurduk ezik ogy. Giriş çıkışım serbest. Ayrıca yılın yarısından çoğunu Türkiyede geçiriyorum kamil ogy.
Almanyayı çok iyi bilmem Türkiyede yaşamıyorum anlamına gelmez hazımsız ogy.
Ülkesini beğenmeyip sürekli sızlanan, beğenmiyorsan yallah yunanistana dediğim ogy.
Sana ömür boyu eziklenmeler diliyorum ogy.
Schönes Wochenende

Cok tatlisiniz canlarim.

Dekikanlı adam ekmeğini yediği ülkeye ihanet etmez. Caz cuz etmez.
Türkiyeden yurt dışına ihracat diyeyim, beyni olan anlasın.
Bu arada konuya konu olan pkklı ve fetöcü itlere de iki laf eder.
Ama yoook.
İlla eziklenecem ben, gutbetçilere laf sokucam
asdfsa

Almanya'daki ablamla konuşuyordum dediki burada devletine hain kimse yok herkes çalışıp üretme derdinde :))

şirket dediği de dönerci haspamın...... asdkdkdks türkiyeden yurtdışına ihracat dediği de olsa olsa küçük baş hayvandır kesin....... :dd

eee jesse anlatsana biraz vergi kaçırıyor musun sen de bakalım......

eee jesse şeyden de bahsetsene şirketi akrabalarla dolduruyor musun sende var mı bi damat falan.......

Başka bir ortamda "nasıl yurt dışına çıkılır" konulu bir yazışmaya tanık olmuştum. Şahıs bazı şehir isimleri de vermişti ve kamplardan bahsetmişti. Başka bir bölgeye çıkacağını ve orada daha rahat edeceğini de bildirmişti.. O ülkenin hükümeti tarafından aldığı yardımdan da söz etmişti. İltica nasıl yapılır konusunda kavga çıktı ve konu silindi. Önce şaka sanmıştık, sonra uydurulamayacak kadar gerçek yer isimleri geçince yazışan kişiler arasında gerginlik başlamıştı.

Normal vize almaya gitsek, bizden binbir garanti isteniyor. Omuzda kalaşnikof la gidince tüm kapılar açılıyor.
İsmailim o söylediklerine gerçekten inanıyorsan tak beline bir keleş git oralara ve kendi gözünle gör o "kampları", sende bedavadan geçin madem öyle,.....
Hayali iddialarla ömrün geçti İsmailim.

Geri