Yurt dışında yaşamak

Konu sahibi son olarak 2996 gün önce görüldü
Sevdiğim biri italya da yaşıyor neyse ki perşembe günü dönüyor... çok zor beklemek yaşamakta kısmen güzel sanırım söylediği kadari ile

çok isterdim ama ancak profilimde yaşyorum :T:

profil seçeneğinin vazgeçilmezi bazıları için.

Akrabalarım ve arkadaşlarım yurt dışında yaşamanın zorluğundan ve cektikleri yabancılıktan bahsettikten sonra sadece seyahat için gitmek isterim. Hem ben sevdiklerimi özlerim.

Kapağı atabilsem döneceğimi sanmıyorum

Ülkem her açıdan yurt dışından üstün. Deli miyim bırakıp gideyim?​

Coook güzel.
En güzeli de,kök vatanin siyasi islerine dahil olabilme imkani.
Kudurun.

Ah ulan baba once okul okul dedin al işte bitti bi halta yaramadı da. Nolurdu orada çalışsaydık başlarım okuluna... yaşıt akraba çocukları arada bir turkiyeye donup tatil yapıyor ustune çoğu buradan ev araba yazlık aliyor ben hala.......
Nolurdu şimdi bu konuya memleket özlemi cekiyorum ayağına mesaj atsaydım...

Belki 12-13 ulke gezmisimdir. Avrupa da hic oyle ozenildigi gibi bir hayat sarti yok. Bazi ulkeler haric. Bugun en iyi ulke diye adlandirdigimiz ulkeleri de gezdim. Yasamak o kadar da kolay olmuyor malesef. Emin olun bir cogu ulkeden daha iyi standartlar bu ulkede mevcut. Biz cogumuz orda yasamin kolay oldugunu saniyoruz. Ama aslinda hicte oyle degil.

bu hususta duruşum aşağıdaki gibidir.......

LightDisguisedAzurewingedmagpie-size_restricted.gif

Yurt dışında yaşamak isterdim

CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adkakfkafkg çaldırıp bırakan yurtdışı numaralarını geri arasam daha uğraşsız olur gibime geliyo........

Ahahah yav hiç isini bilmiyorsun he.... Ben deneyeceğim.... hakkınızı helal edin bu işin ucunda bir olasilik ile böbreklerden olmak da var...

Türkiye'nin batı Avrupa ülkeleri ile yaptığı işçi gönderimi anlaşması ile oralara gitmiş olan dedelerinin ruhuna bir rahmet okumaları gerekir.
Öyle yazanlar var ki sanki oraya master, yüksek lisans yapmaya gitmiş. Hayatımın yarısı havacılık sektöründe geçti, iki kültür arasında sıkışmış olanlar bir zahmet geri dönmesin.

Şuan nereye gitsen boka sarmış vaziyette.

Geri