Yurt dışında yaşamak

Konu sahibi son olarak 2993 gün önce görüldü
Keyifli olduğunu düşünüyorum yeni bir kültür, dil kendinize katacaginiz yenilikler+ insanlar. Ve daha fazla seyahat etme imkanı sağlar. Ne kadar çok görürsen o kadar iyidir ufkun genişler. Tabii ozleyeceginiz birileri yoksa..
Belki bir seyehat ile başlarız biz de diye umuyorum.

Sık sık gitsem de ülkemi özlüyorum... şaka lan şaka hiç özlemiyorum yere batsın ülkesi

Bi dönem İzlanda, bi ara da İngiltere.

La Corse ^.^

Hedeflerimin arasında burada bir süre yaşamak.

Eğer orda yaşıyorsan, yurt orasıdır..
Yurtdışında yaşamak denildiğini duyduğunda, doğduğun topraklar gelir akla kimbilir..

seyahatlik olabilir ama bir türkiye insani sürekli yurtdisinda yasayabilecegini düsünmüyorum
Sonucta türkiye de ne kadar günes var ise tepede yurtdisinda bu tam tersine kendini göstermiyor cok seyrek günes gördükmü Ufo Gören masum köylüler gibi seviniyoruz..:ofkelendim:
Hep yagmur ..hep soguk..kimseniz yoksa arkada bekleyen bir aile bir sevdiceginiz bir is vs aklima gelenler..kalin kaldiginiz yerde ve sükür edin halinize.
:s:

rusyayı isterdim
kızlarından falan değil, oyunlar ucuz

italya/dubai seyahatlerim olmuştu yakında amsterdam a seyahat etmeyı dusunuorum :P

Ne işim var benim Türkiye'de.. ben oraya aidim diyorum bazen. :T:

Yeğenim doğacak ve ben onu sörf bu yüzden kameradan göreceğim :(.

Sürekli kalacaksam gittiğim ülke ve kazanacağım paraya bağlı çok sıcak bakıyorum Gezmek amaçlı Avrupa'yı gördüm gibi gibi

Hiç yurt dışında bulunmadım. Ama bir çok yabancı arkadaşım var, farklı kültürlerden insanlar tanımak kadar farklı yerleri gezmeyi de çok isterdim ama nasip olacagını sanmıyorum.

Robotlaşmış ve köleleşmiş tek tip insanların arasında, kapitalizmin yedi seceresinin karnını şişiren bi' ülkeye gezi amaçlı gelirseniz memnun kalırsınız.

Racist insanların arasında yaşamak zor.

• Beğen
Tepkiler: W
Sevdiklerin neredeyse orada yaşayacaksın.
Yurt dışına sadece gezmek amaçlı gideceksin. Benim Arjantin ve İskoçya'ya gidebilme hayalim gibi ;)

Geri