Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birgun sinirli ve karanlik bi adam varmis adam binasinin onunde oturup cekirdek yermis ve hep kizginmis, surekli onunden gecmekte olan normal ve herkes ile iyi anlasan ayni mahalleden biri de onunden gecerken "merhaba" demis. Oturan sinirli ve cekirdek yiyen karanlik adamda demiski.
"senin anani avradini sikerim **Spam/Adversiting**cocugu" demis.
Yahu ne oldu selam verdik demis
Oturan karanlik ve cekirdek yiyen adam cekirdek yemeyi kesmeden agzindaki cekirdegin kalanini tukurup demiski
"olum bak siktir git benle ugrasma, bak agzini yuzunu dagitirim ben sana selam ver dedimmi aminakodumun cocugu demis"
Bkz*Spam/Adversiting** olmak isteyen dayı
Bkz: dusta ki dedeler
Google da biraz arayip ulasabilirsiniz, dunyada tanga giymis dayilardab daha beterleri var, olm selam verdigin icin kufur eden adam kadar tehlikeli degillerdir ama
Süleyman'ın paylaştığı görsel bu.
Raskolnikov da Yozgatlı, senin Yozgat savunmanı okuyunca 'iyimser' bir şekilde hemşo muyuz demiş. Saldırmaya bahane arıyosun.
Yahu senin yaptığını o daha 2. mesajlaşmada yapsaydı konu buralara gelmezdi. Yabaninin fotoğrafını görüyorum, ve bu rasko (daha ağzından bana karşı 1 tane samimi laf duymadığım, aksine sürekli laf sokan) hemşerimiyiz yoksa deyince o adamla beni hemşeri olarak gösterdiğini anlamam gayet doğal. Hızlı resim sitesinin yasaklı olmasının azizliğine uğradık !
Sülodan alıntı yapsaydı (yasak ama herkes yapıyor , yöneticiler dahil) farkedebilirdim gerçek düşüncesini.
Sonuç olarak Rasko kusura bakmasın yanlış anlama için. Fakat senin gibi durumu açıklayabilirdi. Neyse
Artı olarak ben Yozgatlı değil, Sivaslıyım.
Süloya tepkim yozgatlı diye değil, insanlara memleketinden dolayı kötü söz söylediğinden
Saldırmaya bahane arıyosun lafını kesinlikle reddediyorum. Kiminle tartıştıysam mutlaka onun bana bulaşmasından kaynaklıdır. Aksini iddia edemezsiniz.
Konu benim için kapandı